Survivor Trailer: Στα όριά τους οι Μπλε – Η πείνα και ένας τραυματισμός που ανατρέπει τα δεδομένα

Survivor Trailer: Στα όριά τους οι Μπλε – Η πείνα και ένας τραυματισμός που ανατρέπει τα δεδομένα
Η Ασημίνα του Survivor 5 glomex

Δεν έχουν τέλος οι δυσκολίες για την ομάδα των Μαχητών του Survivor, καθώς η πείνα φέρνει ένταση και ένας σοβαρός τρυματισμός στον υγρό στίβο μάχης αλλάζει τις ισορροπίες.

Ένας σοβαρός τραυματισμός θα επισκιάσει το σημερινό αγώνισμα επάθλου του Survivor 5 μεταξύ Μαχητών και Διασήμων, οι οποίοι στο Συμβούλιο του Νησιού θα βρεθούν αντιμέτωποι με μία αποχώρηση.

Τα όρια για τους Μαχητές στενεύουν επικίνδυνα, καθώς η έλλειψη φαγητού, μετά και την ήττα τους στο τελευταίο αγώνισμα, φέρνει ένταση.

Όπως φαίνεται στο trailer του επεισοδίου της Τετάρτης (9/2), ο Αντρέας Ματθαιάκης σχολιάζει πως “εγώ αυτό που τόνισα χθες είναι ότι έχουμε πεθάνει της πείνας και ξαφνικά πετάγεται η Μυριέλλα που πραγματικά το τερμάτισε”, αναφερόμενος στην ατάκα της παίκτριας των Διασήμων που είπε απευθυνόμενη στους Μαχητές πως “τρώγοντας ανοίγει το στομάχι και μετά μπορεί να πεινάς και λίγο περισσότερο. Σας το λέω γιατί μπορεί να το πάθετε αυτό εμείς το έχουμε πάθει”.

Ωστόσο, η άσχημη πτώση της Ασημίνας κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος “παγώνει” τους πάντες, με την παίκτρια να σφαδάζει και τον Γιώργο Λιανό να ζητά την άμεση επέμβαση του γιατρού του παιχνιδιού.

Survivor – Το trailer της Τετάρτης (9/2)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα