Survivor Trailer: Βρισηίδα εναντίον Κόκκινων – “Θέλουν να σπιλώσουν το όνομά μου”

Survivor Trailer: Βρισηίδα εναντίον Κόκκινων – “Θέλουν να σπιλώσουν το όνομά μου”
Survivor YouTube

Συνεχίζονται οι εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων του Survivor. Ποιος παίκτης αποχωρεί απόψε;

Το Survivor επιστρέφει για ακόμη ένα βράδυ μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ με τις εντάσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες και μία αποχώρηση για τους Κόκκινους να μονοπωλούν το ενδιαφέρον.

Όπως βλέπουμε στο trailer του επεισοδίου της Πέμπτης (02/06), η Βρισηίδα Ανδριώτου κατηγορεί τους παίκτες της κόκκινης ομάδας ότι της επιτίθενται και προσπαθούν να σπιλώσουν το όνομά της, ενόψει και της αλλαγής του παιχνιδιού που προσεχώς θα γίνει ατομικό, καθώς το reality επιβίωσης μπαίνει στην τελική ευθεία.

“Ελπίζω ο κόκκινος πάγκος να είναι πιο ήρεμος αυτή τη φορά με την πάρτη μου, γιατί χωρίς να τους κάνω κάτι όλο μου επιτίθενται. Προσπαθούν να με βγάλουν κακιά και να μου σπιλώσουν το όνομα, γιατί ξεκινάμε στο ατομικό και ξέρουν ότι έχω μείνει τέσσερις φορές από το κοινό και είμαι μία παίκτρια που αγαπάει ο κόσμος”, λέει χαρακτηριστικά η ίδια.

Οι παίκτες βάζουν τα δυνατά τους και ρίχνονται στη μάχη για το τελευταίο αγώνισμα επάθλου της εβδομάδας, λίγο πριν βρεθούν σε ένα κρίσιμο Συμβούλιο του Νησιού, όπου τους Κόκκινους περιμένει η ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού.

Survivor: Δείτε το trailer της Πέμπτης (02/06)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα