Survivor Trailer: Χωρισμένοι στα δυο οι Διάσημοι – Τα “καρφιά” της Βρισηίδας για τη Ναυσικά

Survivor Trailer: Χωρισμένοι στα δυο οι Διάσημοι – Τα “καρφιά” της Βρισηίδας για τη Ναυσικά
Survivor 5 YouTube

Τα πάνω κάτω έχει φέρει η άφιξη των νέων παικτών στο Survivor 5 με τους Διάσημους να έχουν χωριστεί σε στρατόπεδα και η Βρισηίδα να καρφώνει τη Ναυσικά για αλλαγή συμπεριφοράς. Η ανακοίνωση του Λιανού για τον νέο παίκτη.

Γεμάτο ανατροπές, εκπλήξεις και αρκετή ένταση αναμένεται το επεισόδιο της Κυριακής (13/2) του Survivor 5 με τους Διάσημους να έχουν χωριστεί στα δύο και τη Βρισηίδα να πετάει τα “καρφιά” της για τη Ναυσικά και να την κατηγορεί πως μετά την είσοδο του Άρη Σοϊλέδη στο παιχνίδι, έχει αλλάξει συμπεριφορά απέναντί της.

“Η Ναυσικά τις τελευταίες εβδομάδες από τότε που μπήκε ο Άρης και της έχει πει κάποια πράγματα απ’ έξω, έχει αλλάξει πολύ χαρακτήρα. Δεν με χωνεύει το ξέρω, αλλά κάπου ώπα”, ακούγεται να λέει η ίδια στο trailer του επεισοδίου, με την Κάτια Ταραμπάνκο να επιβεβαιώνει πως η ομάδα έχει “σπάσει”, αφού όπως λέει “πάντα σε μια ομάδα υπάρχουν και δυο και τρεις και τέσσερις υποομάδες. Δεν γίνεται να ταιριάζουμε όλοι με όλους”.

Το βράδυ της Κυριακής ακόμη ένας νέος παίκτης πρόκειται να κάνει την εμφάνισή του στο παιχνίδι με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως πρόκειται για τον τραγουδιστή Σάκη Αρσενίου, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα των Διασήμων.

Διάσημοι και Μαχητές θα αγωνιστούν σε ένα απαιτητικό αγώνισμα για την πρώτη ασυλία, ενώ στο Συμβούλιο του Νησιού οι ηττημένοι θα κληθούν να αναδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Survivor: Το trailer της Κυριακής (13/2)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα