Survivor: Βίντεο ντοκουμέντο από το 2021 – Παίκτες πήραν ντελίβερι κοτόπουλο με ρύζι

Survivor: Βίντεο ντοκουμέντο από το 2021 – Παίκτες πήραν ντελίβερι κοτόπουλο με ρύζι
Glomex

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από το Survivor του 2021, δείχνει παίκτες να παίρνουν φαγητό off camera από μία σακούλα. Το ευχαριστήριο μήνυμα του ντελιβερά και τα ονόματα που αναφέρει.

Μεγάλος σάλος έχει γίνει τις τελευταίες μέρες σχετικά με τις παραβάσεις των παικτών του Survivor All Star, οι οποίοι βρίσκουν διάφορους “κρυφούς” και “παράνομους” τρόπους για να εξασφαλίζουν φαγητό.

Μάλιστα, μετά από την αποβολή των Ηλία Γκότση – Γιωρίκα Πιλίδη, “ξέσπασε” και ένας καβγάς στο Twitter με αφορμή ένα σχόλιο του πρώην παίκτη Τζέιμς Καφετζή. Στον διαδικτυακό τσακωμό, στον οποίον έγιναν αποκαλύψεις για παλιούς παίκτες που επίσης είχαν κλέψει ή αγοράσει κρυφά φαγητό, συμμετείχαν ο Άρης Σοϊλέδης, η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Κάτια Ταραμπάνκο.

Φαίνεται πως η τακτική αυτή συνηθίζεται σε όλα τα Survivors, κάτι που έρχεται να επιβεβαιώσει ένα βίντεο ντοκουμέντο, το οποίο προβλήθηκε στην εκπομπή “Super Katerina” το πρωί της Τετάρτης (29/03).

Στα πλάνα, φαίνονται παίκτες από το Survivor του 2021, να έχουν παραγγείλει κοτόπουλο και ρύζι μέσω ντελίβερι. Στο βίντεο διακρίνονται η Ελένη Χαμπέρη, ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Παύλος Γαλακτερός και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου, που το εξασφάλισε, παρουσίασε και το ευχαριστήριο μήνυμα του ντελιβερά στους παίκτες, το οποίο γράφει: Ντελίβερι για Μαριαλένα, Ελένη, Παύλος, Κόρο. Κοτόπουλο με ρύζι. 12,50 δολάρια. Ευχαριστώ”.

Η ίδια, πάντως, δήλωσε πως οι παίκτες – και στα προηγούμενα Survivors και φέτος – τρώνε απ’ την παραγωγή ρύζι πριν από το συμβούλιο του νησιού, ενώ τους δίνουν μπανάνες και ισοτονικά πριν από τα αγωνίσματα. Σε σχετική επικοινωνία που είχε η δημοσιογράφος, ισχυρίστηκαν ότι αυτό ήταν πριν από το συμβούλιο, ωστόσο, το μήνυμα του ντελιβερά δείχνει άλλα…

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο και το σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα