Survivor: Χαμός και βαριές κουβέντες στο συμβούλιο – Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor: Χαμός και βαριές κουβέντες στο συμβούλιο – Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Απίστευτες εντάσεις και φωνές στο Συμβούλιο του νησιού. "Είσαι παλιοψεύτης". Ποιος πήρε την ασυλία και ποιος ο πρώτος που οδηγήθηκε στον τάκο.

Τελειωμό δεν έχουν οι εντάσεις στο Survivor, με το επεισόδιο της Δευτέρας να είναι και πάλι “θερμό”, αφού στο Συμβούλιο του νησιού τα αίματα άναψαν και τα… ντεσιμπέλ ανέβηκαν μεταξύ μπλε και κόκκινων.

Πρωταγωνιστής στους τσακωμούς ήταν και πάλι ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο, λογομαχώντας με αρκετούς αντιπάλους του που εξέφρασαν την επιθυμία τους να τον δουν εκτός παιχνιδιού.

Η κόντρα του με τον Άρη Σοϊλέδη συνεχίστηκε και απόψε, ωστόσο αυτή τη φορά επεισόδιο υπήρξε και με την Ασημίνα . Η τελευταία ήταν εκτός εαυτού με τον τελευταίο, ενώ σε κάποιο σημείο ξέφυγε, φωνάζοντας: “Είσαι παλιοψεύτης”, για να προσθέσει πως όλοι θα ήθελαν να τον δουν να φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

Survivor: Νέα δεδομένα για τους “Κόκκινους” – Τέλος ο κανόνας των δύο

Αξίζει να σημειωθεί πως το επεισόδιο ξεκίνησε με μία μεγάλη ανατροπή. Έχοντας πλέον μπει στην τελική ευθεία και λίγο πριν ξεκινήσει το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, ο Γιώργος Λιανός προχώρησε σε μία ανακοίνωση που ανατρέπει τα δεδομένα για τους 10 εναπομείναντες παίκτες του reality επιβίωσης.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του Survivor ανακοίνωσε πως ο κανόνας των δύο, που ίσχυε μέχρι σήμερα, παύει πλέον να ισχύει και “πλέον θα έχουμε κανονικά τα αγωνίσματα ασυλίας και ατομικής ασυλίας και οι μόνοι παίκτες που θα προστατεύονται θα είναι οι παίκτες που θα κερδίσουν τους αγώνες ατομικής ασυλίας. Όλοι οι υπόλοιποι μπορούν να ψηφιστούν κανονικά. Άλλωστε υπάρχουν από πέντε παίκτες σε κάθε ομάδα, επομένως υπάρχει η απόλυτη ισορροπία“.

Υπενθυμίζεται πως βάσει του κανόνα των δύο, που ισχύει σε όλα τα Survivor και έχει να κάνει με τους άνδρες και τις γυναίκες της κάθε ομάδας, από τη στιγμή που μία ομάδα έχει είτε δύο αγόρια είτε δύο κορίτσια, τότε αυτά τα άτομα δεν μπορούν να ψηφιστούν μέχρι ο αριθμός του αντίθετου φύλου να φτάσει και αυτός στα δύο άτομα”.

Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι Κόκκινοι και οι Μπλε αγωνίστηκαν για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και νικητές αναδείχθηκαν οι δεύτεροι. Έτσι στο συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε οι μπλε παρακολουθούν, ενώ οι κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφίσουν τον παίκτη από την ομάδα τους που θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.

Να σημειωθεί πως ο Γιώργος Ταλάντσεβ κέρδισε την ατομική ασυλία και έτσι δεν μπορούσε να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του.

Οι κόκκινοι ψήφισαν και ο Γιώργος Λιανός, αφού καταμέτρησε τις ψήφους, ανακοίνωσε πως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση της εβδομάδας είναι ο Σπύρος Μαρτίκας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα