Τα 7 προγράμματα που κάνουν πρεμιέρα τη Δευτέρα (18/09)

Τα 7 προγράμματα που κάνουν πρεμιέρα τη Δευτέρα (18/09)
Οι Πανθέοι ΣΚΑΙ

Εκπομπές, τηλεπαιχνίδια και σειρές ξεκινούν τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Δείτε αναλυτικά τα προγράμματα.

Πρεμιέρα κάνουν τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, πρωινές εκπομπές, συναρπαστικά τηλεπαιχνίδια αλλά και σειρές μυθοπλασίας, που έρχονται για να “αιχμαλωτίσουν” τους τηλεθεατές.

Δείτε αναλυτικά:

Ελένη

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει για να βάλει χρώμα και χαμόγελο στα μεσημέρια μας. Από τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, στις 13:30, η «Ελένη» έρχεται στο MEGA για τρίτη σεζόν, πιστή στην αποστολή της για ποιοτική και αυθεντική ψυχαγωγία. Μία από τις πιο σταθερές αξίες της ελληνικής τηλεόρασης, με πηγαίο χιούμορ, αμεσότητα που κερδίζει και αφοπλιστική ειλικρίνεια που χτίζει εδώ και χρόνια ουσιαστικές σχέσεις με τους τηλεθεατές.

Η Ελένη Μενεγάκη μάς καλωσορίζει στο φιλόξενο τηλεοπτικό της σπίτι και αποτελεί εγγύηση για να γίνει η καθημερινότητά μας πιο όμορφη, χαρούμενη και αληθινή. Με την αμεσότητα και τη ζεστασιά που τη διακρίνουν αλλά και τον απολαυστικό αυθορμητισμό της υποδέχεται πρόσωπα που θέλουμε να γνωρίσουμε καλύτερα.

Πλάι στην Ελένη Μενεγάκη, η γνωστή και αγαπημένη παρέα συνεργατών, αλλά και έμπειρα ονόματα της τηλεόρασης. Με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, τη Νάνσυ Νικολαΐδου και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο καταπιάνονται με τα θέματα της επικαιρότητας, συζητούν και σχολιάζουν. Την ειδησεογραφική επικαιρότητα σχολιάζει στο πλατό της «Ελένης» η Αλεξάνδρα Αθανασίου.

Ο Γιώργος Τσούλης και ο Γιώργος Παπακώστας ετοιμάζουν στην κουζίνα της «Ελένης» συνταγές που θα προσφέρουν άρωμα και γεύση στο καθημερινό τραπέζι. Φέτος, η Ελένη Μενεγάκη συναντά ξανά στην κουζίνα της εκπομπής την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και μαζί εξερευνούν την παραδοσιακή ελληνική γαστρονομία.

Πρεμιέρα στις 13:30 στο MEGA

Ρουκ Ζουκ

Το «ROUK ZOUK» επιστρέφει στον ΑΝΤ1 για 7η χρονιά, για να βρεθεί κλασικά στην 1η θέση της ψυχαγωγίας και στις καρδιές των τηλεθεατών. Από την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 15:00, η Ζέτα Μακρυπούλια έρχεται και το αγαπημένο μας «ROUK ZOUK» ανοίγει τις πόρτες τους για να ζήσουμε όλοι μαζί, για άλλη μια χρονιά, μία… «επαναστατική» και… απολαυστική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους!

Με ανανεωμένα παιχνίδια, επικές κόντρες και μοναδικές παρέες το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι θα μας προσφέρει μοναδικές στιγμές γέλιου, διασκέδασης και ανατροπών.

Στα νέα παιχνίδια του φετινού «ROUK ZOUK», σημειώστε το «TOP 5» που θα μας προσκαλεί καθημερινά σε ένα μαγικό ταξίδι μέσα από τη μουσική, τόσο από τις σημερινές επιτυχίες όσο και τις αγαπημένες παλαιότερων δεκαετιών. Και η διάθεση ανεβαίνει περισσότερο με το «Μια σου λέξη», όπου οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τις ικανότητές τους στην αναγνώριση προσώπων, ζώων, ακόμα και φαγητών. Στο «Τι άκουσες;», οι διαγωνιζόμενοι, με την πολύτιμη βοήθεια της Ζέτας, θα αναγνωρίζουν τους ήχους που παράγουν διάφορα αντικείμενα και πολλά άλλα… Οι εκπλήξεις φυσικά, δεν τελειώνουν εδώ… Κρατάτε μυστικό; Η Secret κατηγορία κάνει την είσοδό της στα φετινά παιχνίδια και ποιος ξέρει τι μας επιφυλάσσει.

Πρεμιέρα στις 15:00 στον ΑΝΤ1

5Χ5

Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι «5Χ5», επιστρέφει ανανεωμένο τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στις 17:30, και υπόσχεται να μας διασκεδάσει. Στο τιμόνι της παρουσίασης θα είναι ο Θάνος Κιούσης, που τόσο πολύ έχουμε αγαπήσει μέσα από τον μοναδικό χαρακτήρα του Τόνι Σφήνου. Τον Θάνο όλοι κάπου, κάπως τον γνωρίζουμε… αλλά φέτος θα τον γνωρίσουμε ακόμα καλύτερα!

Χαρισματικός, ανατρεπτικός και με αστείρευτο χιούμορ, θα ξεδιπλώσει όλες τις πτυχές της πολύπλευρης προσωπικότητάς του και με τις μοναδικές ατάκες του θα γεμίσει τα απογεύματά μας με αμέτρητες στιγμές γέλιου.

Οι κανόνες του παιχνιδιού απλοί: Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τη δημοφιλέστερη απάντηση σε καθημερινές, απλές αλλά και ανατρεπτικές ερωτήσεις, όπως:

«Πού βρισκόσασταν την τελευταία φορά που φωνάξατε δυνατά;»

«Ποιος θα ήταν ο πρώτος άνθρωπος που θα ευχαριστούσατε, εάν παίρνατε Όσκαρ;»

«Πού πιστεύετε ότι αρέσει στους περισσότερους να πηγαίνουν στο πρώτο ραντεβού;»

Δύο αντίπαλες ομάδες, από 5 μέλη η κάθε μία, προσπαθούν να μαντέψουν με επιτυχία τις δημοφιλέστερες απαντήσεις, που παραμένουν απρόβλεπτες. Για να βρουν τις σωστές απαντήσεις οι παίκτες δεν χρειάζονται γνώσεις. Πρέπει να έχουν φαντασία, χιούμορ και απλή λογική σκέψη καθώς η πιο απλή ερώτηση μπορεί να κρύβει την πιο απίστευτη απάντηση!

Η ομάδα που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους, περνάει στον τελικό γύρο, διεκδικώντας 5.000 ευρώ. Η νικήτρια ομάδα έχει το δικαίωμα να παίξει και στα επόμενα δύο επεισόδια, και εφόσον συνεχίζει τις νίκες της, μπορεί να διεκδικήσει μέχρι και 15.000 ευρώ!

Πρεμιέρα στις 17:30 στον ΑΝΤ1

Τροχός της Τύχης

Ο «Τροχός της Τύχης», το μακροβιότερο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης με παρουσιαστή τον ανατρεπτικό Πέτρο Πολυχρονίδη, είναι ασταμάτητος, απρόβλεπτος, διασκεδαστικός, ξέρει καλά να κρατάει σε αγωνία τους παίκτες και τους τηλεθεατές μέχρι το τελευταίο λεπτό αλλά και να μοιράζει γνώση, πολλά χρήματα, απίστευτα δώρα και φυσικά, αυτοκίνητα στους τυχερούς παίκτες!

Το πιο αγαπημένο τηλεπαιχνίδι της απογευματινής ζώνης, που έχει κατακτήσει την κορυφή της τηλεθέασης και τις καρδιές των τηλεθεατών, επιστρέφει τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στις 18:30 στο νέο πρόγραμμα του Star καθημερινά αλλά και τα Σαββατοκύριακα! 7 μέρες την εβδομάδα, 7 συναρπαστικά επεισόδια!

Σε ανανεωμένο πλατό ο «Τροχός της Τύχης» θα γυρίσει δυνατά για 10η χρονιά και θα απολαύσουμε το αστείρευτο χιούμορ και τον ενθουσιασμό του Πέτρου Πολυχρονίδη, τη χαρά του παιχνιδιού, την αγωνία του αποτελέσματος και την εντυπωσιακή Νατάσα Κουβελά στο πλευρό του Πέτρου, να αποκαλύπτει τις εύστοχες ή μη επιλογές των παικτών.

Πρεμιέρα στις 18:30 στο Star

Switch

Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, η ΕΡΤ εντάσσει στο πρόγραμμά της το δημοφιλές, σε πολλές χώρες, τηλεπαιχνίδι «SWITCH», με παρουσιάστρια την αγαπημένη ηθοποιό Ευγενία Σαμαρά, που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023, στις 20:15.

Είναι δυνατόν να υπάρξει ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων χωρίς βαθμολογία; Ένα τηλεπαιχνίδι όπου οι παίκτες συναγωνίζονται μία ολόκληρη εβδομάδα για το έπαθλο; Κι όμως, ναι!

Ο ρόλος της Ευγενίας δεν είναι να δυσκολέψει τους παίκτες. Αντιθέτως, έχοντας ξεκαθαρίσει ότι είναι πάντα με το μέρος των παικτών, γίνεται ο άνθρωπος που θα τους βοηθήσει όχι μόνο να κερδίσουν το έπαθλο, αλλά και να γίνουν η πιο κεφάτη τηλεοπτική παρέα.

Μαζί με την Ευγενία παίζουν, γνωρίζονται, αποκτούν οικειότητα, γίνονται φίλοι και δοκιμάζουν τις γνώσεις τους. Κάθε σωστή απάντηση τούς στέλνει πιο κοντά στην πρώτη θέση, ενώ κάθε λάθος απάντηση τούς απομακρύνει από το χρηματικό έπαθλο. Όχι για πολύ, αφού ακόμα κι αν αποτύχουν στο ένα επεισόδιο, έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν σε κάποιο από τα επόμενα.

Σε αυτό το κλίμα, κάθε Παρασκευή, μια παρέα αγαπημένων καλλιτεχνών θα παίζει με την Ευγενία Σαμαρά, προκειμένου το χρηματικό έπαθλο να δωρίζεται σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Πρεμιέρα στις 20:15 στην ΕΡΤ1

Οι Πανθέοι

Η νέα δραματική σειρά, «Οι Πανθέοι», κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στις 21.00. Το αριστούργημα του βραβευμένου και ακαδημαϊκού Τάσου Αθανασιάδη μεταφέρεται στην τηλεοπτική μας οθόνη υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Σπύρου Μιχαλόπουλου, σε σενάριο της Γιάννας Κανελλοπούλου και του Άγγελου Χασάπογλου και σε μία σύγχρονη παραγωγή υψηλών προδιαγραφών της εταιρείας JK PRODUCTIONS – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ.

Η ιστορία της οικογένειας των «Πανθέων» αρχίζει, την ώρα που η Ευρώπη ζει υπό την απειλή του μεγάλου πολέμου. Τραγικά γεγονότα, παράνομοι έρωτες, απάτες, εκβιασμοί και καλά κρυμμένα μυστικά έρχονται στην επιφάνεια με ένα εξαιρετικό cast ηθοποιών να ενσαρκώνει τους ήρωες της σειράς.

Πρωταγωνιστούν: Κάτια Δανδουλάκη (Χρυσοστόμη Πανθέου), Αιμίλιος Χειλάκης (Ανδρέας Πανθέος), Μελία Κράιλινγκ (Μάρμω Πανθέου), Μιχάλης Σαράντης (Κίτσος Γαλάτης), Νίκος Χατζόπουλος (Ισίδωρος Πανθέος), Θανάσης Κουρλαμπάς (Φάνης Πανθέος), Μαρία Καλλιμάνη (Δέσποινα Γαλάτη), Πηνελόπη Πιτσούλη (Ιλαρία), Κόρα Καρβούνη (Νίνα Αυγουστάκη), Σπύρος Σταμούλης (Στάθης Μονογιός), Μιχάλης Συριόπουλος (Γιάννης Μαρμάρης), Έλενα Τοπαλίδου (Δασκάλα), Αθηνά Μαξίμου (Μερόπη Μονογιού), Κώστας Φιλλίπογλου (Ιορδάνης Βαλλίδης), Παντελής Δεντάκης (Λουκάς Αυγουστάκης), Σμαράγδα Αδαμοπούλου (Ματούλα Γκανά), Χριστίνα Αλεξανιάν (Βέτα Πανθέου), Ελένη Καρακάση (Σεβαστή), Αλέξανδρος Μούκανος (Χρυσίνας), Ιζαμπέλλα Μπαλτσαβιά (Πέλλα Γκανά), Βίκυ Διαμαντοπούλου (Θάλεια Μονογιού), Κωνσταντίνος Γαβαλάς (Τέλης Βαλέριος), Κώστας Κονταράτος (Παναγής), Εύα Σιμάτου (Σοφία Στρατηγού), Αρετή Τίλη (Αλέκα Βαλλίδη), Ιφιγένεια Καραμήτρου (Λιάνα Πανθέου), Γιάννης Κατσιμίχας (Θωμάς Πανθέος), Θανάσης Ισιδώρου (Στέφανος Χρυσίνας), Κωνσταντίνος Ελματζίογλου (Ηλίας Γαζής), Γιάννης Ίτσιος (Δημήτρης), Βάλλια Παπαδάκη (Ουρανία)

Στο ρόλο του Βλάση Πανθέου, ο Γιώργος Κωνσταντίνου

Πρεμιέρα στις 21:00 στον ΣΚΑΙ

Τρίτος Όροφος

Η νέα 15λεπτη κωμική σειρά σε σενάριο και σκηνοθεσία Βασίλη Νεμέα, με τους Αντώνη Καφετζόπουλο και Λυδία Φωτοπούλου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023, στις 21.20. Η σειρά θα μεταδίδεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, την ίδια ώρα.

Στον τρίτο όροφο μιας πολυκατοικίας, μέσα από τις ξεκαρδιστικές συζητήσεις που κάνουν στο σπίτι τους, ο 70χρονος Γιάννης, διαχειριστής της πολυκατοικίας, και η 67χρονη Υβόννη μάς δείχνουν πώς κυλάει η καθημερινότητά τους, η οποία περιλαμβάνει στιγμές γέλιου, αλλά και ομηρικούς καβγάδες, σκηνές ζήλιας με πείσματα και χωρισμούς, λες και είναι έφηβοι… Η νέα 15λεπτη κωμική σειρά υπόσχεται να μας χαρίσει στιγμές συγκίνησης και αισιοδοξίας, γέλια και χαμόγελα.

Πρεμιέρα στις 21:20 στην ΕΡΤ1

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα