Τα μεγάλα ποσά που έπαιρναν οι ηθοποιοί στη “Λάμψη”

Τα μεγάλα ποσά που έπαιρναν οι ηθοποιοί στη “Λάμψη”
Στιγμιότυπο από τη Λάμψη Youtube PrintScreen

Η Λουκία Παπαδάκη αποκάλυψε τις πλούσιες αμοιβές των ηθοποιών της Λάμψης, της μακροβιότερης τηλεοπτικής σειράς στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.

Η δημοφιλής ηθοποιός Λουκία Παπαδάκη βρέθηκε καλεσμένη στο Καλοκαίρι #not, όπου μίλησε μεταξύ άλλων και για τη θρυλική “Λάμψη”, τη μακροβιότερη τηλεοπτική σειρά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, που προβλήθηκε για 14 ολόκληρα χρόνια από τον ΑΝΤ1, και μέτρησε 3.457 επεισόδια.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τους μισθούς που έπαιρναν εκείνη την εποχή, αλλά και μια “συμφωνία” με τον Θεό και τον σκηνοθέτη της σειράς, Νίκο Φώσκολο να μη βρέχει για να μπορεί να πηγαινοέρχεται Αθήνα-Θεσσαλονίκη για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. 

“Είχε φτιάξει ο μακαρίτης και αείμνηστος, Νίκος Φώσκολος ένα χαρτί, διότι έπρεπε να είμαι στη Θεσσαλονίκη για τις παραστάσεις και ταυτοχρόνως να κατεβαίνω δύο μέρες στην Αθήνα για να κάνω τα γυρίσματα της Λάμψης. Ήταν Δεκέμβριος και θα ήμουν για δύο μήνες στη Θεσσαλονίκη. Και μέσα σε όλα που είχε γράψει στο χαρτί, είχε και όρο να μη χιονίσει στο αεροδρόμιο Μακεδονία και να μην αποκλειστεί από τα χιόνια. Και κάποια στιγμή λέμε ότι είχαμε κάνει συμβόλαιο με τον Θεό. Το βασικό καστ της σειράς έπαιρνε από 1 εκατομμύριο δραχμές και πάνω”, δήλωσε η ηθοποιός.

Ενώ όταν ρωτήθηκε για τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στην τηλεόραση, ξεκαθάρισε πως αντιπαθεί τα ριάλιτι. 

“Δεν σχολιάζω ποτέ πρόσωπα που δεν ξέρω και δεν έχω δει τη δουλειά τους. Το πεδίο στην τηλεόραση είναι ανοικτό για όλους, να δοκιμάσουν, να δοκιμαστούν και να κριθούν. Αυτό που ζητώ από τους ανθρώπους της τηλεόρασης είναι να μιλάνε σωστά τα ελληνικά. Αντιπαθώ τα ριάλιτι. Δεν ξέρω τι θέση έχει το Big Brother το 2020”, είπε η Λουκία Παπαδάκη. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα