Τελικός Survivor 2024: Μεγάλη ανατροπή – Νικητής ο Ντάνιελ Νούρκα!

Διαβάζεται σε 5'
Ντάνιελ Νούρκα, ο νικητής του Survivor 2024
Ντάνιελ Νούρκα, ο νικητής του Survivor 2024 ΣΚΑΙ

Ο Ντάνιελ Νούρκα ήταν ο παίκτης που αναδείχθηκε μεγάλος νικητής του Survivor 2024, κερδίζοντας το χρυσό έπαθλο των 100.000 ευρώ! Όλα όσα έγιναν στον Τελικό.

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (26/06) ο Τελικός του Survivor 2024, με τον Ντάνιελ Νούρκα να αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής!

Ο Ντάνιελ Νούρκα επικράτησε έναντι των Φάνη Μπολέτση και Κατερίνας Δαλάκα που ήταν οι άλλοι δύο φιναλίστ, οι οποίοι είχαν καταφέρει να φτάσουν μέχρι τον φετινό Τελικό.

Πρόκειται για μια μεγάλη ανατροπή, αφού τα προγνωστικά “έδειχναν” νικητή έναν από τους αντιπάλους του.

Ο Ντάνιελ βγήκε νικητής μέσα από την αγωνιστική διαδικασία, αφού ήταν πιο γρήγορος και εύστοχος, κερδίζοντας τις μονομαχίες.

Εκτός από τον τίτλο του νικητή και το εντυπωσιακό τρόπαιο, ο Ντάνιελ Νούρκα κέρδισε και το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Το κοινό στο Άλσος Γαλατσίου ξέσπασε σε θερμά χειροκροτήματα και κραυγές ενθουσιασμού, αποθεώνοντας τον Ντάνιελ Νούρκα.

Την ίδια στιγμή, χιλιάδες κομφετί γέμισαν τον χώρο, ενώ η οικογένεια, οι φίλοι και οι παλιοί παίκτες του Survivor, έτρεξαν να τον αγκαλιάσουν.

Συγκινημένος ο Ντάνιελ Νούρκα – Η πρώτη δήλωση

Στις πρώτες του δηλώσεις, αμέσως μετά τη νίκη του, ο Ντάνιελ Νούρκα αφιέρωσε τη νίκη στους γονείς του, καθώς είπε πως “είναι οι πραγματικοί Survivors της ζωής”. Ευχαρίστησε, επίσης, τους φίλους του και τον κόσμο που τον στήριξε, αλλά και τους συμπαίκτες του που του συμπαραστάθηκαν στα δύσκολα.

“Θέλω να δώσω ένα τεράστιο μπράβο στον εαυτό μου, που άντεξα” είπε, καταλήγοντας ο Ντάνιελ Νούρκα.

Από την πλευρά του ο Φάνης Μπολέτσης, ο οποίος έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό, δήλωσε περήφανος για τον Ντάνιελ και είπε πως, αν και στεναχωριέται που έχασε ο ίδιος, χαίρεται για τον φίλο του.

Τελικός Survivor: Οι μονομαχίες που έκριναν τον νικητή

Φέτος, για πρώτη φορά ο νικητής του Survivor προέκυψε με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια, αφού στο Άλσος Γαλατσίου στήθηκε ένας στίβος μάχης – όπως αυτούς που είχαν στον Άγιο Δομίνικο – και οι φιναλίστ κλήθηκαν να αγωνιστούν για να επικρατήσουν.

Όπως ανακοίνωσε στην αρχή του αγωνιστικού μέρους ο Γιώργος Λιανός, οι τρεις φιναλίστ είχαν από 7 ζωές και κάθε ήττα ισοδυναμούσε με μια απώλεια ζωής.

Το πρώτο ζευγάρι προέκυψε μέσω κλήρωσης, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες έπαιζαν με rotation.

Αρχικά, κληρώθηκαν να μονομαχήσουν η Κατερίνα Δαλάκα με τον Φάνη Μπολέτση, οι οποίοι πραγματοποίησαν τον πρώτο αγώνα, ενώ ο Ντάνιελ Νούρκα έπαιξε με τον νικητή τους, και κάπως έτσι προχώρησε το παιχνίδι μέχρι και το τέλος.

Αυτός που παρέμεινε με τις περισσότερες ζωές, ήταν ο νικητής.

Από το πρώτο κιόλας λεπτό του αγώνα, φάνηκε πως ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος, αφού παρακολουθήσαμε ένα πραγματικό ντέρμπι. Έτσι, ήταν και οι υπόλοιποι αγώνες που ακολούθησαν.

Απίστευτο σερί από Ντάνιελ – Εκτός η Δαλάκα

Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, τα δύο φαβορί που ξεχώρισαν ήταν ο Ντάνιελ Νούρκα και ο Φάνης Μπολέτσης.

Ειδικά ο Ντάνιελ, εξέπληξε θετικά τόσο τους τηλεθεατές από το σπίτι όσο και το κοινό που βρισκόταν στο Γαλάτσι, αφού κέρδιζε συνεχόμενα την Δαλάκα και τον Φάνη.

Για αρκετή ώρα, ο Ντάνιελ διατηρούσε πέντε ζωές στο παιχνίδι, τη στιγμή που οι δύο αντίπαλοί του έχαναν ζωές.

Τελικά, η Κατερίνα Δαλάκα ήταν η πρώτη φιναλίστ από τους τρεις που έμεινε με μηδέν ζωές και έτσι αποκλείστηκε από την διεκδίκηση του μεγάλου επάθλου.

Μάλιστα, τη στιγμή που ο Ντάνιελ επικράτησε και άφησε εκτός την Δαλάκα, πέταξε τον κρίκο ψηλά και σχεδόν να την χτυπήσει, γι’ αυτό και έτρεξε αμέσως να της ζητήσει συγγνώμη.

Μετά τον αποκλεισμό της, η Κατερίνα Δαλάκα “έσπασε” στην αγκαλιά του αδερφού της, εμφανώς συγκινημένη.

Υπενθυμίζεται πως η ίδια είχε δηλώσει πως αυτή ήταν η τελευταία της συμμετοχή στο Survivor.

Ο Φάνης Μπολέτσης και ο Ντάνιελ Νούρκα συνέχισαν για τον τίτλο του νικητή.

Στο τελευταίο αγώνισμα, ο Ντάνιελ που είχε πέντε ζωές εξάλειψε την τελευταία ζωή που είχε απομείνει στον Φάνη και έτσι αναδείχθηκε μεγάλος νικητής του Survivor 2024!

Τα highlights του Τελικού του Survivor

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχτηκε το βράδυ της Τετάρτης (26/06) τους τρεις φιναλίστ του Τελικού, την Κατερίνα Δαλάκα, τον Φάνη Μπολέτση και τον Ντάνιελ Νούρκα, οι οποίοι έλαβαν τις θέσεις τους στον χώρο.

Οι τρεις φιναλίστ πήραν την πρόκριση για τον Τελικό, μετά από τις σκληρές μονομαχίες του Ημιτελικού που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο βράδυ.

Η αγωνία για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή ήταν μεγάλη, ενώ για πρώτη φορά φέτος στήθηκε στίβος μάχης στον χώρο, με τους φιναλίστ να βάζουν τα δυνατά τους για να επικρατήσουν.

Το “παρών” στον Τελικό του Survivor 2024 έδωσαν οι πρώην παίκτες του φετινού παιχνιδιού, οι οποίοι προχώρησαν σε δηλώσεις στον Γιώργο Λιανό, με τον παρουσιαστή να κάνει ειδική αναφορά, μάλιστα, στη Σταυρούλα Χρυσαειδή και την τσάντα – ντισκομπάλα της.

Οι πιο δύσκολες στιγμές των παικτών

Αφιερωματικά βίντεο με διάφορες στιγμές από τους 6 μήνες στον Άγιο Δομίνικο, προβλήθηκαν στον Τελικό.

Οι πιο αστείες στιγμές των παικτών

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα