Τελικός Survivor 2024: Το “τρελό” ποσό που συγκέντρωσε ο μεγάλος νικητής Ντάνιελ Νούρκα

Διαβάζεται σε 3'
Ο νικητής του Survivor, Ντάνιελ Νούρκα
Ο νικητής του Survivor, Ντάνιελ Νούρκα ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΟΥ/PAPADAKIS PRESS

Ο Ντάνιελ Νούρκα ήταν ο μεγάλος νικητής του Survivor 2024, μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό. Το έπαθλο που κέρδισε και το συνολικό ποσό που συγκέντρωσε.

Ο Ντάνιελ Νούρκα ήταν ο μεγάλος νικητής του φετινού ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, καθώς κατάφερε να επικρατήσει στον Τελικό του Survivor 2024, μετά από μερικές συγκλονιστικές μονομαχίες με τους Φάνη Μπολέτση και Κατερίνα Δαλάκα που ήταν οι άλλοι δύο φιναλίστ.

Μαζί με τη νίκη, σημείωσε και μια μεγάλη ανατροπή, αφού τα προγνωστικά “έδειχναν” νικητή έναν από τους αντιπάλους του.

Ο Ντάνιελ βγήκε νικητής μέσα από την αγωνιστική διαδικασία, αφού ήταν πιο γρήγορος και εύστοχος, κερδίζοντας τις μονομαχίες. Το κοινό στο Άλσος Γαλατσίου ξέσπασε σε θερμά χειροκροτήματα και κραυγές ενθουσιασμού, αποθεώνοντας τον Ντάνιελ Νούρκα.

Την ίδια στιγμή, χιλιάδες κομφετί γέμισαν τον χώρο, ενώ η οικογένεια, οι φίλοι και οι παλιοί παίκτες του Survivor, έτρεξαν να τον αγκαλιάσουν.

Συγκινημένος ο Ντάνιελ Νούρκα – Η πρώτη δήλωση

Στις πρώτες του δηλώσεις, αμέσως μετά τη νίκη του, ο Ντάνιελ Νούρκα αφιέρωσε τη νίκη στους γονείς του, καθώς είπε πως “είναι οι πραγματικοί Survivors της ζωής”. Ευχαρίστησε, επίσης, τους φίλους του και τον κόσμο που τον στήριξε, αλλά και τους συμπαίκτες του που του συμπαραστάθηκαν στα δύσκολα.

“Θέλω να δώσω ένα τεράστιο μπράβο στον εαυτό μου, που άντεξα” είπε, καταλήγοντας ο Ντάνιελ Νούρκα.

Από την πλευρά του ο Φάνης Μπολέτσης, ο οποίος έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό, δήλωσε περήφανος για τον Ντάνιελ και είπε πως, αν και στεναχωριέται που έχασε ο ίδιος, χαίρεται για τον φίλο του.

Ποιος είναι ο Ντάνιελ Νούρκα

Ο Ντάνιελ Νούρκα έχει καταγωγή από την Αλβανία, ενώ ήρθε στην Ελλάδα με την οικογένεια του όταν ήταν 5 ετών. Μεγάλωσε στο Κιάτο Κορινθίας και μόλις τελείωσε το σχολείο μετακόμισε στην Αθήνα. Είναι 27 ετών.

Οι σπουδές του είχαν ως αντικείμενο τα δίκτυα και τις τηλεπικοινωνίες, ενώ η πρώτη του επαφή με τον αθλητισμό έγινε παίζοντας ερασιτεχνικά ποδόσφαιρο και παρά τη μεγάλη του αγάπη για το άθλημα, τελικά τον κέρδισε η υποκριτική.

Στα 21 του χρόνια ο Ντάνιελ Νούρκα αποφάσισε να πάει σε δραματική σχολή και έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στην επιτυχημένη σειρά του Mega “Συμπέθεροι από τα Τίρανα”, ενώ λίγο αργότερα τον απολαύσαμε και στο “Κάνε ότι κοιμάσαι”. Ακολούθησαν και άλλες τηλεοπτικές και θεατρικές επιτυχίες.

Παράλληλα, ασχολείται με το modelling το οποίο προέκυψε τυχαία στη ζωή του.

Τα χρήματα που συγκέντρωσε από το ριάλιτι

Εκτός από τον τίτλο του νικητή και το εντυπωσιακό τρόπαιο, ο Ντάνιελ Νούρκα κέρδισε και το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Δεν είναι, όμως, αυτό το συνολικό ποσό το οποίο απέσπασε κατά την παραμονή του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αφού κάθε εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο προσέθετε όλο και περισσότερα χρήματα στις τσέπες του.

Συγκεκριμένα, ο φετινός νικητής, λάμβανε 5.000 ευρώ για κάθε εβδομάδα στο Survivor. Από τη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι και ενσωματώθηκε στην ομάδα των διάσημων, πέρασαν 23 εβδομάδες.

Συνεπώς, από τη συμμετοχή του και μόνο συγκέντρωσε 115.000 ευρώ. Μαζί με το έπαθλο των 100.000 ευρώ από την κατάκτηση της πρώτης θέσης, τα χρήματα που μάζεψε ξεπερνάνε τα 215.000 ευρώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα