Τελικός Survivor: “Ντέρμπι” από το πρώτο λεπτό – Πώς θα αναδειχθεί ο νικητής

Διαβάζεται σε 2'
Τελικός Survivor 2024
Τελικός Survivor 2024 Glomex/ΣΚΑΙ

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τον τρόπο που θα αναδειχθεί ο νικητής του Survivor 2024 στον Τελικό. Ο πρώτος αγώνας “πάγωσε” το κοινό.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο μεγάλος Τελικός του Survivor 2024, που λαμβάνει χώρα στο Άλσος Γαλατσίου στην Αθήνα και προβάλλεται live μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχτηκε το βράδυ της Τετάρτης (26/06) τους τρεις φιναλίστ του Τελικού, την Κατερίνα Δαλάκα, τον Φάνη Μπολέτση και τον Ντάνιελ Νούρκα, οι οποίοι έλαβαν τις θέσεις τους στον χώρο.

Οι τρεις φιναλίστ πήραν την πρόκριση για τον Τελικό, μετά από τις σκληρές μονομαχίες του Ημιτελικού που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο βράδυ.

Φέτος, για πρώτη φορά ο νικητής του Survivor προκύπτει με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια, αφού στο Άλσος Γαλατσίου στήθηκε ένας στίβος μάχης – όπως αυτούς που είχαν στον Άγιο Δομίνικο – και οι φιναλίστ καλούνται να αγωνιστούν για να επικρατήσουν.

Τελικός Survivor: Η κλήρωση και η διαδικασία των αγωνισμάτων

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, οι τρεις φιναλίστ έχουν από 7 ζωές και κάθε ήττα θα ισοδυναμεί με μια απώλεια ζωής.

Το πρώτο ζευγάρι προέκυψε μέσω κλήρωσης, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες θα παίζουν με rotation.

Αρχικά, κληρώθηκαν να μονομαχήσουν η Κατερίνα Δαλάκα με τον Φάνη Μπολέτση, ενώ ο Ντάνιελ Νούρκα παίζει με τον νικητή αυτού του αγώνα, και κάπως έτσι θα προχωρήσει το παιχνίδι.

Αυτός που θα έχει τις περισσότερες ζωές, θα είναι ο νικητής.

Τελικός Survivor: “Ντέρμπι” ο πρώτος αγώνας Δαλάκα – Φάνη

Ο πρώτος αγώνας μεταξύ Κατερίνας Δαλάκα και Φάνη Μπολέτση εξελίχθηκε σε “ντέρμπι”.

Οι δυο παίκτες έριξαν τον τελευταίο στόχο σχεδόν ταυτόχρονα, με τη διαφορά τους να είναι μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου.

Έτσι η παραγωγή αναγκάστηκε να δει το replay για να κρίνει τον νικητή της μονομαχίας, που ήταν, τελικά, ο Φάνης.

“Ένα ιδανικό ξεκίνημα, μια οριακή αναμέτρηση” σχολίασε ο Γιώργος Λιανός, ενώ ο Σάκης Κατσούλης (ο 2 φορές νικητής του Survivor), δήλωσε: “Αν ξεκινάμε με τέτοιους αγώνες, φαντάσου τι θα δούμε μετά”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα