Tempting Fortune: Η επιστροφή της “Glossy” Καζάκη, τα “ακριβά γούστα” και η παίκτρια απ’ τη “Φάρμα”

Διαβάζεται σε 2'
Ειρήνη Καζάκη
Ειρήνη Καζάκη Glomex/ΣΚΑΙ

Ξεκίνησαν το ταξίδι τους στο “Tempting Fortune” οι 12 παίκτες του νέου παιχνιδιού περιπέτειας. Ποιοι ξεχώρισαν.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τρίτης (17/09) το νέο παιχνίδι περιπέτειας “Tempting Fortune” στον ΣΚΑΪ.

Με οδηγίες από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ελάχιστες προμήθειες και έχοντας στα σακίδιά τους 300.000 ευρώ, οι 12 παίκτες του ανατρεπτικού show δράσης, ξεκίνησαν το δύσκολο ταξίδι τους, έτοιμοι να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία.

Στόχος να φέρουν εις πέρας μια απαιτητική πεζοπορία πολλών χιλιομέτρων, λέγοντας “όχι” στους άπειρους πειρασμούς και χωρίς να χάσουν καθόλου χρήματα.

Η επιστροφή της Ειρήνης Καζάκη στην τηλεόραση

Από την πρώτη κιόλας στιγμή ξεχώρισε, πάντως, η Ειρήνη Καζάκη, η οποία συστήθηκε στο κοινό ως “καλλιτέχνις”, αναφέροντας αρχικά πως “είμαι η Glossy”, ενώ δήλωσε ότι είναι ηθοποιός και τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων.

Κι αν κάτι σας θυμίζει το στυλ και το νάζι της, είναι επειδή την Ειρήνη Καζάκη την έχουμε δει στον περσινό κύκλο του “My Style Rocks”, όπου άφησε ισχυρό το αποτύπωμά της.

Οι χρήστες του Twitter/X, πάντως, την αναγνώρισαν κατευθείαν, ενώ πολλοί αναρωτήθηκαν τι πήγε να κάνει σε ένα παιχνίδι επιβίωσης και περιπέτειας, αφού φαίνεται πως “δεν το ‘χει”.

Τα σχόλια στο Twitter/X για την Ειρήνη Καζάκη

“Έχω ακριβά γούστα, μου αρέσουντα 5αστερα”

Μια ακόμα παίκτρια ξεχώρισε, κυρίως, λόγω μιας ατάκας που είπε όταν συστήθηκε. Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Σταυροπούλου, που είπε χαρακτηριστικά, ποζάροντας μπροστά από μια πισίνα:

“Έχω λίγο ακριβά γούστα, μ’ αρέσει η καλοπέραση, τα 5άστερα, ένα καλό μπουκάλι κρασί… Το έπαθλο σίγουρα θα μου προσφέρει κάτι που λείπει από τη ζωή μου στο οικονομικό κομμάτι”.

Η Ρούλα Γιαννιώτη είχε πάει και στη “Φάρμα”

Ξεχώρισε, τέλος, η Ρούλα Γιαννιώτη, καθώς υπήρξε κι αυτή μια παίκτρια που είχε συμμετάσχει ξανά σε ριάλιτι επιβίωσης και, συγκεκριμένα, στη “Φάρμα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα