Tempting Fortune: Η νέα παίκτρια ρώτησε την Καζάκη ποια είναι και εκείνη ξενέρωσε

Διαβάζεται σε 3'
Ειρήνη Καζάκη
Ειρήνη Καζάκη glomex

Άρχισαν τα όργανα στο Tempting Fortune με πρωταγωνίστρια την glossy Ειρήνη Καζάκη και τη νέα παίκτρια που μπήκε στην ομάδα της.

To Tempting Fortune έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τρίτης (17/09) με νέα πρόσωπα και παλιούς γνώριμους στο τηλεοπτικό κοινό να ξεκινούν το ταξίδι τους στο νέο παιχνίδι περιπέτειας του ΣΚΑΪ.

Ανάμεσα στους 12 παίκτες βρίσκεται και η Ειρήνη Καζάκη, η οποία συστήθηκε στο κοινό ως “καλλιτέχνις”, αναφέροντας αρχικά πως “είμαι η Glossy”, ενώ δήλωσε ότι είναι ηθοποιός και τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων.

Την Ειρήνη Καζάκη τη γνωρίσαμε μέσα από τον περσινό κύκλο του “My Style Rocks”, όπου και εκεί άφησε το αποτύπωμά της, ωστόσο η νέα παίκτρια που προστέθηκε στην ομάδα δεν φάνηκε να τη γνωρίζει.

Τη Σταυρούλα Μαυραγάνη υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό οι υπόλοιποι παίκτες του “Tempting Fortune” και εκείνη με τη σειρά της δεν έκρυψε τη χαρά της που “ξεκινάμε αυτό το μαγικό ταξίδι όλοι μαζί“, εμψυχώνοντάς τους παράλληλα, ωστόσο η Ειρήνη Καζάκη φάνηκε να μην είναι στο ίδιο κλίμα με τους υπόλοιπους.

Τη νέα μας παίκτρια τη βρήκαμε στα μισά της διαδρομής, αλλά προσωπικά δεν με ενδιαφέρει και πολύ. Και στο τέλος να τη βρίσμαμε, και εκείνη θα κουραστεί και εγώ θα κουραστώ…”, είπε σε cue της η Ειρήνη.

“Χάρηκαν τα παιδιά που με είδαν ως νέο μέλος της ομάδας”, πρόσθεσε η Σταυρούλα με τη σειρά της. Χάρηκαν όμως όλοι; 

Η Σταυρούλα ζήτησε να μάθει από την Ειρήνη πώς τη λένε, κάτι που την ξάφνιασε και της έκανε κακή εντύπωση, αφού ως πρώην παίκτρια του “My Style Rocks” θεωρούσε πως δεν χρειάζεται συστάσεις μπαίνοντας στο παιχνίδι. Η Ειρήνη Καζάκη περιέγραψε στην κάμερα του “Tempting Fortune” το… σκηνικό, λέγοντας με ύφος πως “δεν κατάλαβα ή δεν ήμουν σίγουρη αν με ήξερε ή όχι από πριν, πάντως με ρώτησε και της απάντησα”.

Και αν και μπορεί να μην έδειξε ξεκάθαρα την ενόχλησή της, με την πρώτη ευκαιρία η Ειρήνη πλήρωσε τη συμπαίκτριά της με το ίδιο νόμισμα, αφού μετά από ερώτηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη για το πώς τα πάει με τη νέα παίκτρια, εκείνη στράφηκε προς τη μεριά της και τη ρώτησε: “Πώς σε λένε;“.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα