Tempting Fortune: “Πάγωσαν” οι παίκτες – Ποιος ξόδεψε 7.500 ευρώ και γιατί

Διαβάζεται σε 2'
Tempting Fortune
Tempting Fortune ΣΚΑΙ

Παίκτης του Tempting Fortune αποφάσισε να ξοδέψει 7.500 ευρώ σε έναν πειρασμό, με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους να παθαίνουν σοκ. Τι συνέβη.

Οι ταξιδιώτες του Tempting Fortune βρέθηκαν ήδη στην τρίτη μέρα της δύσκολης διαδρομής τους, όπως είδαμε το βράδυ της Πέμπτης (19/09) στον ΣΚΑΙ.

Τα χιλιόμετρα, η πείνα και η ένταση αυξάνονται, οι αντοχές μειώνονται και οι παίκτες δυσκολεύονται. Παρόλα αυτά, εξακολουθούν να αντιστέκονται στους ελκυστικούς πειρασμούς που παρουσιάζονται στον δρόμο τους.

Η Ρούλα όμως, υπέκυψε προχθές στον κρυφό πειρασμό και μετέφερε 2.000 ευρώ στα παιδιά της, τονίζοντας ότι υπερίσχυσε το ένστικτο της μάνας. Ο Γιώργος, από την άλλη, που δέχθηκε την ίδια προσφορά, μετάνιωσε που δεν έκανε το ίδιο.

Το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής έγινε σε ακραίες καιρικές συνθήκες με τους παίκτες να περπατούν μέσα σε έντονη καταιγίδα, ενώ η βροχή προκάλεσε πρόβλημα και στην παρασκευή του φαγητού.

Οι εντάσεις όπως και ο εκνευρισμός δεν έλειψαν, ενώ οι πειρασμοί ήταν αρκετά ελκυστικοί με τους διαγωνιζόμενους να αμφιταλαντεύονται, αν πρέπει να υποκύψουν.

Ο δυσκολότερος από αυτούς ήρθε στο τέλος, μέσω του Γιάννη Τσιμιτσέλη ο οποίος έβγαλε σε δημοπρασία ένα ταξίδι στο Μπαλί (για δύο) με όλα τα έξοδα πληρωμένα και με τιμή εκκίνησης τα 7.500 ευρώ!

Ο Γιώργος δεν δίστασε καν. Σήκωσε το καρτελάκι του “παγώνοντας” όλους τους συμπαίκτες του που κοιτούσαν αμήχανα, θεωρώντας “εγωιστική” την κίνησή του.

Και καθώς κανείς άλλος δεν πριμοδότησε -προφανώς ίσως δεν έχει αντιληφθεί κανείς ακόμα πλήρως ότι το ποσό δεν αφαιρείται από το ατομικό τους μερίδιο αλλά από το συνολικό- το ταξίδι κατοχυρώθηκε στον Γιώργο. Μήπως, όμως, του βγει ξινό;

Tempting Fortune: Δείτε το βίντεο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα