Tempting Fortune: Παίκτρια ενέδωσε στον πειρασμό και ξόδεψε 2.000 για “ιερό σκοπό” – Η εξομολόγησή της

Διαβάζεται σε 3'
Tempting Fortune
Tempting Fortune ΣΚΑΙ

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ανακοίνωσε στους παίκτες του Tempting Fortune πως “εξαφανίστηκαν” 2.000 ευρώ. Οι αντιδράσεις τους και η αποκάλυψη της παίκτριας που τα ξόδεψε.

Με το δεύτερο επεισόδιό του επέστρεψε το Tempting Fortune το βράδυ της Τετάρτης (18/09) στον ΣΚΑΙ, μετά από την πρεμιέρα του, η οποία έλαβε θετικά σχόλια από το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης υποδέχτηκε τους 12 παίκτες στο πρώτο επεισόδιο και τους έδωσε τις απαραίτητες οδηγίες και τα εφόδια για να ξεκινήσουν τη δύσκολη πορεία. Στους πρώτους πειρασμούς, αν και ήταν ελκυστικοί, κατάφεραν να αντισταθούν, όχι όμως με ιδιαίτερη ηρεμία.

Αφού οι ταξιδιώτες είχαν περπατήσει 10 χλμ, η πρώτη νύχτα τους βρήκε εξαντλημένους, με μόνη ευνοημένη τη Ρούλα, που κέρδισε στο παιχνίδι και πέρασε τη νύχτα στην άνεση ενός τροχόσπιτου. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εμφανίστηκε και έβαλε σε πολύ μεγάλο δίλημμα τη Ρούλα και τον Γιώργο με έναν κρυφό πειρασμό: είχαν τη δυνατότητα να στείλουν 2.000 ευρώ στην οικογένειά τους. 

Τελικά, ένας από τους δύο υπέκυψε και αυτή ήταν η Ρούλα, η οποία έστειλε 2.000 στα παιδιά της, αιτιολογώντας την κίνησή της ως εξής: “Επειδή δεν ξέρω τι θα γίνει στη συνέχεια, θα το κάνω. Εξάλλου, εγώ για τα παιδιά μου είμαι εδώ”.

Η δεύτερη μέρα ξεκίνησε και οι ταξιδιώτες είχαν να αντιμετωπίσουν χιλιόμετρα πεζοπορίας και πειρασμούς -φανερούς και κρυφούς- που τους έφεραν σε δύσκολη θέση.

Η χαρά των παικτών ήταν μεγάλη όταν συνειδητοποίησαν πως είχαν πλέον 350.000 ευρώ στο ταμείο τους με την προσθήκη των νέων παικτών. Μόνο, που ο ενθουσιασμός δεν κράτησε για πολύ, αφού στη βραδινή του επίσκεψη ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, τους ανακοίνωσε ότι είχαν την πρώτη απώλεια στα χρήματα, καθώς “εξαφανίστηκαν” 2.000 ευρώ, κι έτσι είχαν 348.000 ευρώ.

Ο παρουσιαστής έριξε τη “βόμβα” και έφυγε. Οι αντιδράσεις ήταν έντονες.

Τελικά, η Ρούλα Γιαννιώτη βγήκε και μπροστά και αποκάλυψε πως ήταν η ίδια που υπέκυψε στον πειρασμό, στέλνοντας τα χρήματα στην κόρη της, που είναι ΑΜΕΑ.

Εγώ είμαι αυτή. Δεν αισθάνομαι καθόλου άσχημα και τύψεις. Ο καθένας έχει έρθει εδώ για ένα σκοπό. Έχω τον σκοπό μου που είναι ιερός. Είχα τους ενδοιασμούς μου όταν μου έγινε η πρόταση. Υπερίσχυσε το ένστικτο της μάνας. Εγώ έχω δύο παιδιά για τα οποία θα έκανε οποιαδήποτε θυσία. Είμαι εδώ και για τα δύο μου παιδιά και κυρίως για το ένα από τα δύο, που είναι ΑΜΕΑ. Δεν ξέρω πόσοι το ξέρετε, έχω μια κόρη που είναι τυφλή και έχει πρόβλημα και με την καρδιά της δήλωσε η ίδια.

Οι περισσότερες αντιδράσεις “κόπασαν” μετά από την εξομολόγησή της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα