The Bear: Ποιος διάσημος ηθοποιός “εισβάλλει” στον β’ κύκλο

The Bear: Ποιος διάσημος ηθοποιός “εισβάλλει” στον β’ κύκλο
The Bear Instagram@thebearfx

Θέμα μηνών είναι να επιστρέψει στη μικρή οθόνη το comedy drama του FX, "The Bear" και ανάμεσα στο καστ του β' κύκλου θα βρίσκεται ένας από τους πλέον αγαπητούς Αμερικανούς ηθοποιούς. Όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά.

Το The Bear, η σειρά που ξεχώρισε στην Αμερική το καλοκαίρι του 2022 επιστρέφει με τον δεύτερο κύκλο της, σχεδόν έναν χρόνο μετά την πρεμιέρα της πρώτης σεζόν, χωρίς φυσικά να λείπουν οι εκπλήξεις στο ήδη λαμπερό και πολλά υποσχόμενο καστ.

Η σειρά, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο 2023, ακολουθεί τον Κάρμεν «Κάρμι» Μπερζάτο (Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ), έναν αναγνωρισμένης αξίας fine dining σεφ, ο οποίος επιστρέφει στο σπίτι του, το Σικάγο για να αναλάβει το οικογενειακό σαντουιτσάδικο που του άφησε ο αδερφός του, ο οποίος αυτοκτόνησε.

Μέχρι στιγμής, λίγα πράγματα έχουν γίνει γνωστά για τη δεύτερη σεζόν του comedy drama του FX, η οποία θα αποτελείται από 10 επεισόδια, διάρκειας από 30 έως 40 λεπτά, τα οποία θα στριμάρονται στο Hulu και θα είναι διαθέσιμα μέσω Disney+ για το διεθνές κοινό εκτός των ΗΠΑ.

Αυτό όμως που αποκαλύφθηκε και χαροποίησε ιδιαίτερα τους θαυμαστές της σειράς -και όχι μόνο- είναι ένα από τα πρόσωπα που θα δούμε στον δεύτερο κύκλο και σύμφωνα με το Variety, αυτό είναι ο Μπομπ Όντενκερκ (Bob Odenkirk), τον οποίο φυσικά γνωρίσαμε μέσω του “Breaking Bad” και στη συνέχεια μέσα από το “Better Call Saul“.

Ο ηθοποιός Bob Odenkirk 2023 Willy Sanjuan/Invision/AP

Οι λεπτομέρειες του χαρακτήρα που θα υποδυθεί ο Όντενκερκ κρατούνται ακόμα κρυφές, ωστόσο ο ηθοποιός λέγεται πως θα έχει ρόλο guest. Το FX και οι εκπρόσωποι του Odenkirk αρνήθηκαν να σχολιάσουν.

The Bear: Δείτε το teaser του β’ κύκλου

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα