The Chase: Απίστευτη ανατροπή η νίκη των παικτών – Ο Αδέκαστος έχασε από το γουασάμπι

The Chase: Απίστευτη ανατροπή η νίκη των παικτών – Ο Αδέκαστος έχασε από το γουασάμπι
Caption / Mega

Υπό την πίεση του χρόνου, ο Αδέκαστος δεν κατάφερε στο σημερινό επεισόδιο του Chase να απαντήσει ούτε στο πώς λέγεται η πράσινη σάλτσα που συνοδεύει το σούσι, δίνοντας μια νίκη-ανατροπή στους παίκτες.

Μια νίκη από το πουθενά ήρθε για τους τρεις παίκτες του σημερινού The Chase. Ελένη, Ευρυδίκη και Δομένικος παρόλο που δεν ήξεραν πολλές από τις απαντήσεις στις ερωτήσεις που τους έκανε η Μαρία Μπεκατώρου, κατάφεραν να φύγουν με 5.250 ευρώ. Και αυτό γιατί ο αντίπαλός τους, ο Αδέκαστος Επιθεωρητής ήταν τελείως… ντεφορμέ.

Ερωτήσεις που θεωρούνταν… “ευκολάκια” πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Υπό την πίεση του χρόνου, ο Αδέκαστος δεν κατάφερε να απαντήσει ούτε στο πώς λέγεται η πράσινη σάλτσα που συνοδεύει συνήθως το σούσι (γουασάμπι).

Άλλες απαντήσεις που δεν βρήκε ήταν ποιος ήταν ο ρεμπέτης που έγραψε τη «Μάγισσα της Αραπιάς» (Βασίλης Τσιτσάνης) και πώς λεγόταν η ηρωίδα από την οποία ζητούσε ο Θόδωρος το δίκαννο στην ομώνυμη ταινία (Ουρανία). Σημειώνεται πώς η έκφραση του Θόδωρου (Μίμης Φωτόπουλος) «Ουρανία το δίκαννο!» με το οποίο απειλούσε την απείθαρχη κόρη του, φωνάζοντας στη γυναίκα του να φέρει το όπλο, έδωσε τον τίτλο στη θεατρική μεταφορά του έργου του Τσιφόρου.

The Chase – Δείτε πώς σχολιάσαν το επεισόδιο οι χρήστες του Twitter

Το Twitter φυσικά έσπευσε να σχολιάσει το… ντέρμπι. Ακολουθούν μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια των χρηστών:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα