The Chase: Ετοιμασίες για τη νέα σεζόν – Ο καινούργιος Chaser που θα συζητηθεί

The Chase: Ετοιμασίες για τη νέα σεζόν – Ο καινούργιος Chaser που θα συζητηθεί
Μαρία Μπεκατώρου MEGA

Θα συνεχίσει την επιτυχημένη του πορεία το τηλεπαιχνίδι "The Chase" του MEGA. Πληροφορίες για έναν νέο Chaser που θα καταπλήξει παίκτες και τηλεθεατές.

Το “πράσινο φως” για τη νέα σεζόν έχει λάβει το “The Chase”, το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι γνώσεων με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου, το οποίο συνεχίζει στο MEGA.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Super Katerina”, οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και η έναρξη των γυρισμάτων για τον νέο κύκλο έχουν προγραμματιστεί στις 26 Ιουνίου.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου, θα δούμε έναν καινούργιο Chaser που θα καταπλήξει τους παίκτες, αλλά και τους τηλεθατές.

“Δεν θα υπάρξει αλλαγή στο πλατό, αλλά θα υπάρξει μία μοναδική αλλαγή με έναν πέμπτο Chaser. Είναι περίπου 22-23 ετών και είναι μια διάνοια. Θα τρελαθούν όλοι, είναι πολύ ιδιαίτερη περίπτωση” είπε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από μερικές εβδομάδες έγινε λόγος για αποχώρηση δύο εκ των Chasers, χωρίς να αποκαλυφθεί ποιοι είναι αυτοί.

Επίσης, οι Chasers είναι τέσσερις και δεν έχει γίνει απόλυτα σαφές αν ο νέος Chaser θα είναι ο πέμπτος της “παρέας”, όπως ανέφερε η δημοσιογράφος παραπάνω, ή εάν θα αντικαταστήσει κάποιον από τους εξής: Γεράκι, Βουνό, Γυναίκα με τα μαύρα, Αδέκαστος κριτής.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα