The Chase: Πραγματικό ντέρμπι – Παίκτης αντιμετώπισε στα ίσα τη “Γυναίκα με τα Μαύρα” και το Twitter πήρε “φωτιά”

The Chase: Πραγματικό ντέρμπι – Παίκτης αντιμετώπισε στα ίσα τη “Γυναίκα με τα Μαύρα” και το Twitter πήρε “φωτιά”
Παίκτης του The Chase στο MEGA MEGATV

Κόκκινο χτύπησε η αγωνία στο επεισόδιο του The Chase της Πέμπτης. Ο Βασίλης κόντραρε στα ίσα τη "Γυναίκα με τα Μαύρα". Να γίνει ο επόμενος Chaser ζήτησε το Twitter.

Ο Βασίλης ήταν ο μόνος παίκτης που κατάφερε να βρεθεί στον τελικό του τηλεπαιχνιδιού γνώσεων του Mega, “The Chase” στο επεισόδιο της Πέμπτης (16/06) και να αντιμετωπίσει στα ίσα την “Κυνηγό” που δεν ήταν άλλη από τη “Γυναίκα με τα Μαύρα“.

Ο παίκτης κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις ήδη από τον πρώτο γύρο με την παρουσιάστρια του προγράμματος, Μαρία Μπεκατώρου να ενθουσιάζεται με τις γνώσεις και την εξυπνάδα του, ενώ και οι χρήστες του Twitter και φανατικοί τηλεθεατές του παιχνιδιού γνώσεων “υποκλίθηκαν” στον παίκτη στηρίζοντάς τον με τις αναρτήσεις τους.

Έχοντας δώσει 13 σωστές απαντήσεις, η καταδίωξη που ακολούθησε ήταν για γερά νεύρα, καθώς αναμετρήθηκε στα ίσα με τη “Γυναίκα με τα Μαύρα”, η οποία φυσικά έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και απέδωσε υπό πίεση. Οι χρήστες έκαναν λόγο για πραγματικό ντέρμπι, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ζήτησαν από την παραγωγή να τον εντάξουν στο δυναμικό του παιχνιδιού ως “Chaser” και μάλιστα με την ονομασία “Kill Bill“.

Οι αντιδράσεις του Twitter για την αναμέτρηση Βασίλη – “Γυναίκας με τα Μαύρα”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα