The Chase: Πρεμιέρα με μια ιδιοφυία – Όσα ξέρουμε για τον 23χρονο νέο “κυνηγό”

The Chase: Πρεμιέρα με μια ιδιοφυία – Όσα ξέρουμε για τον 23χρονο νέο “κυνηγό”
The Chase - "Super αγόρι" mega tv

Η Μαρία Μπεκατώρου δίνει το σήμα εκκίνησης για νέες καταδιώξεις γνώσεων. Οι πέντε Chasers που θα δούμε και το "Σούπερ Αγόρι".

Οι πιο δημοφιλείς καταδιώξεις της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφουν τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, στις 18:30, στο MEGA.

Το τηλεπαιχνίδι «The Chase» συνεχίζει να προσφέρει καθημερινά αδρεναλίνη γνώσεων στους τηλεθεατές που το αγάπησαν και το ξεχώρισαν εδώ και δύο σεζόν.

Η Μαρία Μπεκατώρου αναλαμβάνει να φέρει αντιμέτωπους τους παίκτες με τους πάντοτε ετοιμοπόλεμους Chasers, που έχουν αποδείξει πόσο εύκολα μπορούν να ανταποκριθούν σε έναν καταιγισμό δύσκολων ερωτήσεων.

Η «οικογένεια» των Chasers, δηλαδή «Το Βουνό», «Το Γεράκι», «Η Γυναίκα με τα Μαύρα» και «Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής», υποδέχεται ένα ακόμα μέλος.

Το «Super Αγόρι», ο νεότερος Chaser παγκοσμίως, αναλαμβάνει να δώσει το δικό του ύφος στο τηλεπαιχνίδι του MEGA, προκαλώντας τους νέους παίκτες σε απαιτητικές καταδιώξεις.

The Chase MEGA

Ποιοι θα καταφέρουν να βγουν αλώβητοι σε αυτό το κυνήγι γνώσεων με τους Chasers, διεκδικώντας χρηματικό ποσό που μπορεί να ξεπεράσει και τις 10.000 ευρώ μετρητά;

The Chase: Δείτε το trailer

Όσα ξέρουμε για το “Σούπερ Αγόρι”

Το «Σούπερ Αγόρι», ο πέμπτος διώκτης του τηλεπαιχνιδιού, είναι μόλις 23 ετών και είναι απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου.

Ο νεότερος Chaser του «The Chase» παγκοσμίως, έχει περάσει από τη θέση του παίκτη στο επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι γνώσεων του MEGA, έχει πάθος με τα αθλητικά και αρθρογραφεί σε αθλητικές ιστοσελίδες.

Παίζει μπάσκετ, λατρεύει τη μαγειρική και συμμετέχει σε ερασιτεχνική θεατρική ομάδα, ενώ εξακολουθεί να εμπλουτίζει τις γνώσεις του μαθαίνοντας γερμανικά.

Το "Σούπερ Αγόρι" στο The Chase MEGA

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα