The Office: Κυκλοφόρησαν νέες κομμένες σκηνές της σειράς και οι φανς συμφώνησαν σε ένα πράγμα

The Office: Κυκλοφόρησαν νέες κομμένες σκηνές της σειράς και οι φανς συμφώνησαν σε ένα πράγμα
The Office ALAMY/VISUALHELLAS.GR

Κυκλοφόρησε μια συλλογή από νέες διαγραμμένες σκηνές της αγαπημένης κωμικής σειράς "The Office" και οι θαυμαστές της δεν μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους.

Μπορεί το αγαπημένο sitcom, The Office“, να ολοκληρώθηκε με την ένατη σεζόν το 2013, ωστόσο διαγραμμένες σκηνές της αγαπημένες σειράς έρχονται στο φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα.

Συγκεκριμένα, το Peacock TV κυκλοφόρησε μια συλλογή από διαγραμμένες σκηνές από την 5η σεζόν της σειράς, δίνοντας στην δημοσιότητα μία νέα σκηνή από κάθε επεισόδιο.

Σύμφωνα με τα σχόλια των θαυμαστών της κάτω από το βίντεο που κυκλοφόρησε “αυτές οι κομμένες σκηνές θα μπορούσαν εύκολα να δημιουργήσουν μια ολόκληρη νέα σεζόν”. Πολλοί ακόμη σχολίασαν πως θέλουν να δουν ακόμα περισσότερο ακυκλοφόρητο περιεχόμενο, κυρίως από την έκτη σεζόν.

Η αγαπημένη σκηνή των θεατών φάνηκε να είναι αυτή από το πικνίκ της εταιρείας. “Ξέρεις ότι μια σειρά είναι καλή, αν οι κομμένες σκηνές της είναι τόσο αστείες όσο και η ίδια σειρά”, σημείωσε ένας από τους θαυμαστές του The Office.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα