The Voice: Άφωνοι οι κριτές – Είχε εμφανιστεί με ίδιο τραγούδι στον γερμανικό διαγωνισμό

The Voice: Άφωνοι οι κριτές – Είχε εμφανιστεί με ίδιο τραγούδι στον γερμανικό διαγωνισμό
Glomex

Ο Wolfgang Schorer ενθουσίασε τους τέσσερις κριτές του The Voice, ενώ τραγούδησε Born to be wild, αποκαλύπτοντας πως είχε λάβει μέρος και στο Γερμανικό διαγωνισμό το 2018.

Οι blind auditions του The Voice συνεχίστηκαν με ένα απολαυστικό επεισόδιο την Κυριακή (17/10) στον ΣΚΑΙ και οι εκπλήξεις ήταν πολλές.

Ο Wolfgang Schorer ήρθε στην Ελλάδα από την Γερμανία και δήλωσε συμμετοχή στο The Voice. Ο ίδιος τραγούδησε το Born to Be Wild και ενθουσίασε τους κριτές, με τους τρείς από αυτούς να πατούν το κουμπί για να τον διεκδικήσουν. Μάλιστα, ακόμη και ο τέταρτος κριτής, ο Πάνος Μουζουράκης γύρισε, ωστόσο είχε πατήσει το κουμπί αργά.

Μετά την οντισιόν, η Έλενα Παπαρίζου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Σάκης Ρουβάς, ξεκίνησαν να “συγκρίνουν” τις γνώσεις τους σχετικά με την ροκ μουσική, με σκοπό να εντυπωσιάσουν τον διαγωνιζόμενο.

Ο Γερμανός Wolfgang Schorer, μάλιστα, μιλούσε άπταιστα ελληνικά, καθώς, όπως δήλωσε ο ίδιος επισκέπτεται την Ελλάδα τα τελευταία 40 χρόνια και την αγαπάει για την φιλοξενία του λαού της.

Στην συνέχεια ο Wolfgang Schorer αποκάλυψε πως είχε λάβει μέρος και στον Γερμανικό διαγωνισμό τραγουδιού, ενώ στην οντισιόν του είχε εμφανιστεί με το ίδιο τραγούδι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα