The Voice: Οικογενειακή υπόθεση – Αδελφές δοκίμασαν την τύχη τους, αλλά μόνο η μία πέρασε

The Voice: Οικογενειακή υπόθεση – Αδελφές δοκίμασαν την τύχη τους, αλλά μόνο η μία πέρασε
The Voice ΣΚΑΙ

Δύο αδελφές εμφανίστηκαν διαδοχικά στη σκηνή του The Voice, με τους κριτές να μην γνωρίζουν τη συγγένειά τους. Ποια πέρασε στην επόμενη φάση.

Οι blind auditions του The Voice συνεχίστηκαν σε ένα εκρηκτικό επεισόδιο την Κυριακή (09/10) στον ΣΚΑΙ και οι εκπλήξεις ήταν πολλές.

Μία από αυτές ήταν η περίπτωση δύο αδελφών, οι οποίες δεν εμφανίστηκαν ως ντουέτο, αλλά ανέβηκαν διαδοχικά στη σκηνή, με τους Κωνσταντίνο Αργυρό, Πάνο Μουζουράκη, Έλενα Παπαρίζου και Σάκη Ρουβά να μην γνωρίζουν πως είναι συγγενείς.

Πρώτη εμφανίστηκε η Σωσώ Ταφίλη, η οποία ερμήνευσε το τραγούδι “Τα λέμε” και κατάφερε να “κερδίσει” τους τρεις από τους τέσσερις κριτές. Η ίδια επέλεξε να πάει στην ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

Μάλιστα, η Σωσώ, η οποία έχει κάνει μεταπτυχιακό στη Γλωσσολογία, ανέλυσε τα επίθετα των τεσσάρων coaches, με τους ίδιους να “λύνονται” στα γέλια με τις ετυμολογίες.

Έπειτα εμφανίστηκε η μικρότερη αδελφή, η Τζένη Ταφίλη, η οποία τραγούδησε το “Άλλα μου λεν τα μάτια σου”, ωστόσο, δυστυχώς οι κριτές δεν γύρισαν τις καρέκλες τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα