The Voice: Πέρασε παίκτης με βαρηκοΐα – “Αν δεν σας βλέπω δεν καταλαβαίνω τι λέτε”

Διαβάζεται σε 2'
The Voice
The Voice glomex

Ο Σάββας Μποτίνης δοκίμασε τις δυνάμεις του στο “The Voice” και κέρδισε επάξια μία θέση στο talent show του ΣΚΑΪ. Η προσωπική ιστορία του που ξάφνιασε τους κριτές.

Με ακόμη ένα επεισόδιο των Blind Auditions επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής (27/10) το “The Voice” και μεταξύ των παικτών που ακούσαμε και γνωρίσαμε ήταν και ο Σάββας Μποτίνης.

Ο παίκτης ενθουσίασε τους κριτές με το ταλέντο του στο τραγούδι και κέρδισε μία θέση στο talent show, όμως εκτός από τις φωνητικές του ικανότητες, ξάφνιασε τους coaches και με την προσωπική του ιστορία και το πρόβλημα υγείας του.

Μιλώντας στην κάμερα του “The Voice” για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον χώρο του τραγουδιού, ο Σάββας αναφέρθηκε και στο πρόβλημα βαρηκοΐας που είχε να αντιμετωπίσει εκ γενετής. Μάλιστα, ανέφερε πως για έναν χρόνο φορούσε ακουστικό βαρηκοΐας το οποίο και αφαίρεσε με δική του πρωτοβουλία.

Ο Σάββας έκανε τρεις από τους τέσσερις κριτές να γυρίσουν, αποκαλύπτοντάς τους πως αν δεν τους βλέπει δεν μπορεί να καταλάβει τι του λένε.

Δεν ακούω πολύ καλά“, είπε ο παίκτης, με τον Χρήστο Μάστορα να τον ρωτάει πώς γίνεται να τραγουδάει χωρίς να ακούει, μιας και τα δύο αυτά συνδέεται ο έλεγχος της φωνής με την ακοή.

Τον εαυτό σου πώς τον ακούς και ‘πατάς’ τόσο καλά;“, ρώτησε ο τραγουδιστής τον παίκτη, ο οποίος του απάντησε: “Κυρίως από τις δονήσεις. Στα 7-8 μου έζησα έναν χρόνο με ακουστικά βαρηκοΐας και με πολλή εκπαίδευση και επιμονή της μαμάς, η οποία είναι και αυτή τραγουδίστρια”.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα