Θετική στον κορονοϊό η Κατερίνα Καραβάτου – Η ανακοίνωση της Μαρίας Ηλιάκη

Θετική στον κορονοϊό η Κατερίνα Καραβάτου – Η ανακοίνωση της Μαρίας Ηλιάκη
Κατερίνα Καραβάτου ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ / PAPADAKIS PRESS

Με κορονοϊό διαγνώστηκε η παρουσιάστρια της εκπομπής "Τι λες τώρα" που απουσίαζε από το πλατό. "Είναι απανωτά τα χτυπήματα σε αυτό το κορίτσι".

Χωρίς την Κατερίνα Καραβάτου στο “τιμόνι” ξεκίνησε η εκπομπή “Τι λες τώρα” του Σαββάτου, γεγονός που δημιούργησε εύλοα ερωτηματικά στους τηλεθεατές για την απουσία της. Η εξήγηση ήρθε άμεσα από την Μαρία Ηλιάκη, η οποία ανακοίνωσε πως η γνωστή παρουσιάστρια έχει διαγνωστεί με κορονοϊό, γι’ αυτό και βρίσκεται στο σπίτι της.

Η Κατερίνα δεν είναι μαζί μας. Να σας πούμε ότι βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Είναι στο σπίτι της, την παρακολουθούν οι γιατροί και τα πράγματα είναι μια χαρά, προς το παρόν και ελπίζουμε να παραμείνουν έτσι”, είπε αρχικά η Μαρία Ηλιάκη για να προσθέσει:

Εμείς όλοι εδώ έχουμε κάνει τα τεστ μας, έχουμε κάνει ό,τι υπάρχει σε τεστ, είμαστε όλοι καλά και μπορούμε και είμαστε σήμερα μαζί σας. Μιλούσα σήμερα με την Κατερίνα και δεν ήξερα αν πρέπει να γελάσουμε ή να κλάψουμε. Είναι απανωτά τα χτυπήματα σε αυτό το κορίτσι, συμβαίνει το ένα στραβό μετά το άλλο”.

Θυμίζουμε πως, πριν από λίγο καιρό, η Κατερίνα Καραβάτου έχασε τη μητέρα της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα