“Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή;”: “Κλείδωσε” η τετράδα των πρωταγωνιστριών

Διαβάζεται σε 2'
“Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή;”: “Κλείδωσε” η τετράδα των πρωταγωνιστριών
Showtime Productions

Η Αλέκα, η Ντομινίκ, η Φωφώ και η Πόπη παίρνουν ξανά… σάρκα και οστά και επιστρέφουν στην κινηματογραφική μεταφορά της μαύρης κωμωδίας “Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή;”.

Το “Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή;” επιστρέφει μετά από 25 χρόνια, αυτή τη φορά μέσα από τη μεγάλη οθόνη, υπό τη μορφή δύο ταινιών που αφηγούνται τη συνέχεια και το τέλος της περιπέτειας των Αλέκα, Ντομινίκ, Φωφώς και Πόπης.

Η τηλεοπτική σειρά “Τί Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή;” που προβλήθηκε στο Mega το 2000 και γνώρισε τεράστια επιτυχία αν και διακόπηκε πρόωρα πριν καν ολοκληρωθεί γίνεται ταινία, με τον Αλέξανδρο Ρήγα να υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο 2024 και μόλις αποκαλύφθηκε η τετράδα των βασικών πρωταγωνιστριών που θα υποδυθούν τις τέσσερις γυναίκες, οι οποίες θα συναντηθούν για να πάρουν -επιτέλους- την εκδίκησή τους.

Ο λόγος για τις Μαρία Λεκάκη, Βασιλική Ανδρίτσου, Παναγιώτα Βλαντή και Ελένη Ουζουνίδου.

Την αποκάλυψη έκανε η Βασιλική Ανδρίτσου μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, όπου μοιράστηκε στιγμιότυπα από την ανάγνωση που πραγματοποιούν αυτό το διάστημα οι ηθοποιοί αλλά και τα εξώφυλλα των σεναρίων των δύο ταινιών.

“Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή;”: Τι θα δούμε στις ταινίες

Η ταινία παρακολουθεί τις ζωές τεσσάρων γυναικών, εντελώς διαφορετικών μεταξύ τους, οι οποίες συναντιούνται αρχικά κατά την πρώτη δεκαετία της ζωής τους σε ένα ορφανοτροφείο όπου κακοποιούνται σεξουαλικώς και κατ’ εξακολούθηση από έναν κοινωνικό λειτουργό, τον Γεράσιμο Μαντά, και ορκίζονται κάποτε να πάρουν εκδίκηση. Τώρα ξανασυναντιούνται με σκοπό να κάνουν πράξη την υπόσχεσή τους.

Και έτσι, θα μάθουμε πώς ολοκληρώνεται το σχέδιο εκδίκησης των τεσσάρων γυναικών, τις όποιες συνέπειες των πράξεων τους και τον αντίκτυπο που αυτή η πράξη θα έχει στην ελληνική κοινωνία του σήμερα.

Η ανάρτηση της Βασιλικής Ανδρίτσου:

Η παραγωγή της ταινίας θα είναι του Παντελή Καλατζή και της Showtime Productions και το σενάριο και η σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Ρήγα.

Το σενάριο της ταινίας είναι εμπνευσμένο από την ομώνυμη τηλεοπτική μαύρη κωμωδία των Ρήγα – Αποστόλου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα