Τηλεθέαση: “Αγγελικά” τα νούμερα του “Αγιου Έρωτα” στην πρεμιέρα – Με ποια σειρά κονταροχτυπήθηκε  

Διαβάζεται σε 2'
Τηλεθέαση: “Αγγελικά” τα νούμερα του “Αγιου Έρωτα” στην πρεμιέρα – Με ποια σειρά κονταροχτυπήθηκε  

“Κόλαση” στην prime time ζώνη, με τον “Άγιο Έρωτα” να μπαίνει στη μάχη και να ταράζει τις ισορροπίες. Τι ποσοστά τηλεθέασης σημείωσαν τα τηλεοπτικά προγράμματα το βράδυ της Τετάρτης.

Σκληρή η μάχη της τηλεθέασης το βράδυ της Τετάρτης (25/09) με τη μυθοπλασία να κερδίζει απέναντι στα ριάλιτι και έναν νέο “παίκτη”, τον “Άγιο Έρωτα” του ALPHA να κάνει πρεμιέρα και να αναμετριέται στα ίσα με δοκιμασμένες σειρές που έχουν αποδείξει τι απήχηση έχουν στο τηλεοπτικό κοινό.

Ο “Άγιος Έρωτας” κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό με το πρώτο διπλό επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (25/09) και έκανε δυναμικό ξεκίνημα στην prime time ζώνη, με την απαγορευμένη ιστορία αγάπης να ξεχωρίζει. Το “Grand Hotel” συνεχίζει την ανοδική του πορεία και εξελίσσεται σε δυνατό αντίπαλο, ενώ η “Γη της Ελιάς” παραμένει σταθερή στην αγάπη του τηλεοπτικού κοινού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, ο “Άγιος Έρωτας” τερμάτισε πρώτος στο δυναμικό κοινό με ποσοστό 16,7%, αφήνοντας πολύ πίσω του το “Grand Hotel” που βρέθηκε στη δεύτερη θέση με 13,6%. Το Survivor “έκλεισε” τις πρώτες τρεις θέσεις φτάνοντας το 11%, ενώ λίγο πιο κάτω βρέθηκε η “Γη της Ελιάς” με ποσοστό 10,5%.

Στο γενικό σύνολο, η “Γη της Ελιάς” έκανε την ανατροπή και τερμάτισε πρώτη φτάνοντας το 16,5% με το “Grand Hotel” να ακολουθεί με μόλις μισή μονάδα πιο κάτω, ενώ ο “Άγιος Έρωτας” βρέθηκε στην τρίτη θέση με 15,5%.

Ιδιαίτερα χαμηλές πτήσεις, τόσο στο δυναμικό κοινό όσο και στο γενικό σύνολο, σημείωσαν οι σειρές της ΕΡΤ “Παραλία” και “Αρχελάου 5”, οι οποίες δεν κατάφεραν να αγγίξουν ούτε το 5% σε τηλεθέαση.

Η τηλεθέαση

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Άγιος Έρωτας – 16,7%
Grand Hotel – 13,6%
Survivor – 11%
Γη της Ελιάς – 10,5%
Tempting Fortune – 8,2%
Φάρμα – 6,6%
Παραλία – 3,8%
Αρχελάου 5 – 3%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Γη της Ελιάς – 16,5%
Grand Hotel – 16%
Άγιος Έρωτας – 15,5%
Survivor – 14,3%
Tempting Fortune – 7,4%
Φάρμα – 5,7%
Παραλία – 4,4%
Αρχελάου 5 – 3,1%

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα