Το απρόσμενο “αντίο” φαβορί στο Survivor

Διαβάζεται σε 3'
Ένα εκ των φαβορί είναι εκτός
To Survivor έχει μπει στην τελική ευθεία. Glomex

Ποιος παίκτης εγκατέλειψε το Survivor λίγο πριν το τέλος του, για λόγο που δεν ήταν στο 100% στο χέρι του.

Είχε έλθει η ώρα να φάνε κάτι οι παίκτες του Survivor και οι μπλε, εθιμοτυπικά περίμεναν την Σταυρούλα (Χρυσαειδή) να πράξει τα δέοντα και να τους ταΐσει.

Η εν λόγω παίκτρια είχε πάει για εξετάσεις το προηγούμενο βράδυ, καθώς αντιμετωπίζει διάφορους τραυματισμούς. Επέστρεψε πάνω στην ώρα για το γεύμα. Όπως πάντα, με το χαμόγελο στα χείλη.

Οι συμπαίκτες της, τη ρώτησαν τι είπαν οι γιατροί. Εξήγησε ότι «γενικά δεν πάμε πάρα πολύ καλά, αφού άρχισε να με πονάει και το άλλο πόδι (βλ. το δεξί όπου έβαζε βάρος για να απαλλάξει το ήδη πονεμένο αριστερό πόδι).

Ενώπιον της ομάδας της είπε ότι «από άποψη σωματική δεν πάμε καλά γιατί μου πονά και το άλλο μου πόδι. Έχω φλεγμονές, τενοντίτιδες και οι προσαγωγοί μου είναι χάλια.

Η αλήθεια είναι ότι ήρθα να σας αποχαιρετήσω».

Σε cue εξήγησε πως «εν τέλει αποφάσισα να φύγω. Εδώ και ένα μεγάλο διάστημα έχω αφόρητους πόνους και προσπαθώ να μην το συζητώ, να το ξεχνάω για να μην ρίχνω τη ψυχολογία των άλλων και τη δική μου, αλλά η αλήθεια πως δεν φεύγει ο πόνος, δεν περνάει ούτε με αντιφλεγμονώδη ούτε με θεραπείες. Η αλήθεια είναι πως κουράστηκα και ψυχικά, βλέποντας πως έχω συνέχεια ενοχλήσεις, παίζω με αυτές και δεν περνούν με τίποτα. Προσπάθησα όσο μπορούσα, έμεινα παραπάνω από όσο νόμιζα ότι θα αντέξει το σώμα και η ψυχή μου».

Το μάθημα που πήρε η Σταυρούλα από την περιπέτεια της

Ακολούθως, με δάκρυα στα μάτια η Σταυρούλα ομολόγησε ότι «θέλει πολλή δύναμη για να φύγεις. Αυτό που ήθελα να αποδείξω μέσα από αυτό το παιχνίδι -όχι μόνο για τον εαυτό μου, αλλά για όλες τις γυναίκες- είναι πως δεν έχουμε ανάγκη κανέναν και ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε μόνες μας. Είμαστε πολύ ψηλά. Μπορούμε και να κουβαλάμε μια ομάδα. Όταν λοιπόν, πρέπει να φύγεις από κάτι που αγαπάς μεν, αλλά σε δυσκολεύει ίσως ήταν ένα ακόμα μάθημα για εμένα: μπορεί να αγαπάμε κάτι, αλλά κάποιες φορές είναι καλύτερο να το αφήνουμε για εμάς. Αυτό ήθελα να δείξω πιο πολύ».

Τη ρώτησαν για τον νικητή. Είπε «θέλω να φτάσουν στην τετράδα ο Φάνης, ο Γκιουλέκας και ο Ντάνιελ. Αντικειμενικά, ο Φάνης είναι ο καλύτερος παίκτης φέτος. Είναι απίστευτος. Παιχτούρα».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα