Το Πιο Μεγάλο Παζάρι: Αυτός είναι ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού του Alpha

Το Πιο Μεγάλο Παζάρι: Αυτός είναι ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού του Alpha
Το Πιο Μεγάλο Παζάρι alpha tv

Ένας τραγουδιστής θα αναλάβει την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού του Alpha "Το Πιο Μεγάλο Παζάρι". Όνομα-έκπληξη.

Το “Το Πιο Μεγάλο Παζάρι“, το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι έρχεται πιο μεγάλο και εντελώς ανανεωμένο τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Το “Παζάρι” αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή τηλεπαιχνίδια της τηλεόρασης και έχει προβληθεί σε πάνω από 24 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Το διασκεδαστικό παιχνίδι που ξεκίνησε από την Αμερική το 1963 και έχει αφήσει ιστορία στην παγκόσμια τηλεόραση, βασίζεται στην τύχη και το ρίσκο των διαγωνιζομένων και χαρίζει αμέτρητες στιγμές χαράς, ενθουσιασμού αλλά και αγωνίας.

Οι συμμετέχοντες επιλέγονται ανάμεσα από το κοινό και μέσα από διασκεδαστικές και πρωτότυπες δοκιμασίες, παίζοντας έξυπνα και ρισκάροντας…

Το “Πιο Μεγάλο Παζάρι” είναι έτοιμο να μοιράσει καθημερινά τα περισσότερα, πλουσιότερα και μεγαλύτερα δώρα που έχουν δοθεί ποτέ και έρχεται στον Alpha.

Μετά από πολλά δοκιμαστικά, τελικά βρέθηκε ο παρουσιαστής για το τηλεπαιχνίδι του Alpha, με τους ιθύνοντες του καναλιού να πιστεύουν πολύ σε αυτό το πρόσωπο.

Ο λόγος για τον τραγουδιστή Ηλία Βρεττό, ο οποίος θα αναλάβει την παρουσίαση, ενώ ο Λευτέρης Μητσόπουλος θα βρεθεί στο πλάι του, αναλαμβάνοντας έναν σημαντικό ρόλο για την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Δείτε το trailer

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα