Τσακαρισιάνου: Το εκτός σεναρίου χαστούκι στους “Αυθαίρετους” που θα θυμάται για πάντα

Τσακαρισιάνου: Το εκτός σεναρίου χαστούκι στους “Αυθαίρετους” που θα θυμάται για πάντα
Νατάσα Τσακαρισιάνου glomex

Άφθονο γέλιο και νοσταλγία έφερε στο πλατό του "Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν" η Νατάσα Τσακαρισιάνου, η οποία περιέγραψε άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της θρυλικής σειράς "Οι Αυθαίρετοι".

Τη Νατάσα Τσακαρισιάνου υποδέχθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης (14/03) ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά στο ” “Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν” της ΕΡΤ.

Η γνωστή ηθποιός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη θρυλική κωμική σειρά του MEGA “Οι Αυθαίρετοι“, όπου υποδυόταν μοναδικά τον ρόλο της Σούλας Βαρθακούρη Χατζηγιώργη, τη σύζυγο του Κώστα Χατζηγιώργη (Χρήστος Βαλαβανίδης), έναν ρόλο ο οποίος την καθιέρωσε.

Απαντώντας στην ερώτηση πώς αισθάνεται όταν ακούει τον ήχο από τους τίτλους αρχής της σειράς, δήλωσε πως “νιώθω και στεναχωριέμαι ότι είναι κάτι που έγινε και πέρασε, δεν υπάρχει αυτό το πράγμα τώρα. Σου έρχονται διάφορες εικόνες στο μυαλό από τα γυρίσματα, που ήταν μοναδικά. Ήταν μία ομάδα απίστευτων ηθοποιών, γίνονταν πράγματα τόσο μέσα όσο και εκτός πλατό”.

Η ίδια περιέγραψε μάλιστα ένα απίστευτο περιστατικό με τον συμπρωταγωνιστή της, Χρήστο Βαλαβανίδη, ο οποίος σε μία σκηνή, ο ηθοποιός τής έδωσε ένα χαστούκι, το οποίο δεν ήταν στο σενάριο αλλά ούτε και στη σκηνοθεσία! “Είναι δημιουργικά αυτά, δεν ήταν να παρεξηγηθείς”, τόνισε η ίδια.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα