Βαλέρια Κουρούπη: Μιλάει ανοιχτά για τη διαφορά ηλικίας με τον σύντροφό της και “σπάει” τα στερεότυπα

Βαλέρια Κουρούπη: Μιλάει ανοιχτά για τη διαφορά ηλικίας με τον σύντροφό της και “σπάει” τα στερεότυπα
Βαλέρια Κουρούπη glomex

Η Βαλέρια Κουρούπη μίλησε για τη νέα της σχέση, τη μεγάλη διαφορά ηλικίας ανάμεσά τους και τα στερεότυπα που η ίδια θέλει να "σπάσει".

Για τα συμπαραστατικά μηνύματα που έλαβε όταν μίλησε για τη νέα της σχέση και τη μεγάλη διαφορά ηλικίας ανάμεσά τους μίλησε η Βαλέρια Κουρούπη, σχολιάζοντας πως θα ήθελε μέσω αυτού να “σπάσει” κοινωνικά στερεότυπα που εξακολουθούν να ισχύουν.

“Γιατί να πουν ότι μία γυναίκα αποκλείεται να ερωτεύτηκε κάποιον που είναι μεγαλύτερος και σε θέση ισχύος ή εξουσίας; Αφού το έχουμε δει να συμβαίνει. Ίσως γιατί θέλουμε να τα κριτικάρουμε όλα από πριν με έτοιμα ταμπελάκια και λύσεις. Και εμείς νιώθουμε καλά στον μικρόκοσμό μας και ότι τα έχουμε κάνει όλα τέλεια“, δήλωσε καλεσμένη στην εκπομπή “Δύο στη 1” στην ΕΡΤ, η γνωστή ηθοποιός μιλώντας για στερεότυπα στα προσωπικά ζητήματα.

Η ίδια σημείωσε πως θα ήθελε “οι καλλιτέχνες να είναι πιο μπροστάρηδες και να οδηγούν την κοινωνία, να είμαστε ένας φάρος και να οδηγούμε τον κόσμο”, τονίζοντας πως “εάν είμαστε και εμείς συντηρητικοί, κρατάμε πίσω, κρίνουμε και είμαστε ρατσιστές τότε πάμε πολύ άσχημα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα