Βασίλης Ευταξόπουλος: Ο Παύλος από τα “Εγκλήματα” θυμάται την “Κορίνα” και μιλά για τη Μαρία Καβογιάννη

Βασίλης Ευταξόπουλος: Ο Παύλος από τα “Εγκλήματα” θυμάται την “Κορίνα” και μιλά για τη Μαρία Καβογιάννη
Βασίλης Ευταξόπουλος glomex

Για τη φιλία του με τη Μαρία Καβογιάννη και το "παρεάκι της Κανάστας" μίλησε ο ηθοποιός Βασίλης Ευταξόπουλος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη θρυλική σειρά του ΑΝΤ1, "Εγκλήματα".

Καλεσμένος στο “Στούντιο 4” βρέθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης (13/04) ο ηθοποιός Βασίλης Ευταξόπουλος και έφερε έναν αέρα νοσταλγίας στο πλατό της εκπομπής της ΕΡΤ, αφού μεταξύ άλλων μίλησε για τα “Εγκλήματα“, την κωμική σειρά του ΑΝΤ1, μέσω της οποίας έγινε ευρέως γνωστός υποδυόμενος τον Παύλο, τον γιατρό και αρραβωνιαστικό της Κορίνας.

Ο ηθοποιός δήλωσε πως ακόμα τον φωνάζουν “Παύλο” και σχολίασε πως είναι συγκινητικό, γιατί όπως είπε, “υπάρχουν τα παιδάκια που δεν με φωνάζουν Παύλο αλλά κύριο Παύλο γιατί μεγάλωσα!”.

Μιλώντας για τα “Εγκλήματα” ο Βασίλης Ευταξόπουλος ανέφερε πως η σειρά αυτή τον έχει καθορίσει, καθώς μεταξύ άλλων έφερε στη ζωή του τη Μαρία Καβογιάννη. “Γνώρισα τη Μαρία που για μένα είναι πολύ σημαντικό. Είναι ένας άνθρωπος που είναι στη ζωή μου και είναι η οικογένειά μου. Είναι πολύ δοτικός σαν άνθρωπος”, πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ο ίδιος μάλιστα μίλησε και για το “παρεάκι της Κανάστας”, τη γνωστή παρέα διασήμων, στην οποία βρίσκονται μεταξύ άλλων η Μαρία Καβογιάννη, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Δεν έχω φύγει για διακοπές γιατί κάνουμε ακόμα γυρίσματα. Πάω διακοπές, μού αρέσουν πάρα πολύ τα ταξίδια, αγαπημένος μου προορισμός είναι το Πήλιο βέβαια. Έχω μπει στην κανάστα, στα χαρτάκια. Είναι ο Χαραλαμπόπουλος, η Τσανακλίδου, η Υρώ Μανέ, η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, υπάρχει κόσμος γενικά”, δήλωσε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα