Βικτώρια Καρύδα: Τα παιδιά μου έμαθαν από το Ίντερνετ πώς πέθανε ο μπαμπάς τους

Διαβάζεται σε 2'
karyda
Βικτώρια Καρύδα Papadakis Press

Πέντε χρόνια μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του συζύγου της, το μοντέλο και χήρα του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή μίλησε για την απώλεια που της σημάδεψε τη ζωή.

Μία σπάνια δημόσια εμφάνιση που κατέγραψαν οι τηλεοπτικές κάμερες πραγματοποίησε η Βικτώρια Καρύδα, το μοντέλο και πρώην παίκτρια του My Style Rocks, η οποία το 2018 έχασε τον σύζυγό της Γιάννη Μακρή, ο οποίος δολοφονήθηκε άγρια έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα Βούλας.

Πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία του επιχειρηματία η Βικτώρια Καρύδα εξομολογήθηκε πως της είναι ακόμα πολύ δύσκολο να συζητάει για το συγκεκριμένο θέμα και παρά το ότι έχει περάσει τόσος καιρός, αισθάνεται σαν να ήταν χθες.

“Μου φαίνεται σαν να ήταν χθες, δεν θέλω να μιλάω καθόλου για αυτό είναι πολύ στενάχωρο”, είπε χαρακτηριστικά, σχολιάζοντας πως από τότε που ο 46χρονος Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας Γιάννη Μακρή έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς, “δεν έχω όρεξη ούτε για γιορτές, ό,τι προκύψει τελευταία στιγμή, ανάλογα με τη διάθεσή μου”.

Το μοντέλο μίλησε και για τα δύο παιδιά της, ηλικίας 9 και 11 ετών, τα οποία όπως είπε, ανακάλυψαν μόνα τους πώς πέθανε ο μπαμπάς τους.

“Πια τα παιδιά είναι πολύ έξυπνα στην εποχή μας, έχουν ψάξει και εδώ και τέσσερα χρόνια το γνωρίζουν. Το ανακάλυψαν μόνα τους από το ίντερνετ. Ήταν σοκ και για μένα, αλλά κάποια στιγμή έπρεπε να μάθουν και την αλήθεια, γιατί αυτό που έλεγα από την αρχή ήταν ότι έτσι κι αλλιώς θα το μάθουν”, πρόσθεσε η Βικτώρια Καρύδα στη συνέχεια.

Οι δηλώσεις της Βικτώριας Καρύδα:

Ο Γιάννης Μακρής εκτελέστηκε εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του στην Βούλα στις 31 Οκτωβρίου του 2018 για την οποία δικάστηκαν δύο αδέλφια Βουλγαρικής υπηκοότητας.

Ο 46χρονος Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας έπεσε νεκρός έχοντας δεχθεί σφαίρες από εννιάρι πιστόλι. Ο δράστης περίμενε το θύμα έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα Βούλας. Την ώρα που ο 46χρονος βγήκε από το σπίτι και πλησίασε το αυτοκίνητό του, ο δράστης άρχισε να πυροβολεί εναντίον του.

Ο Μακρής προσπάθησε να διαφύγει και να γλυτώσει χωρίς να τα καταφέρει καθώς ο εκτελεστής τον ακολούθησε δίνοντας την χαριστική βολή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα