Wednesday: Tα πρώτα πλάνα από τη δεύτερη σεζόν της σειράς θα σε ανατριχιάσουν

Διαβάζεται σε 2'
Wednesday: Tα πρώτα πλάνα από τη δεύτερη σεζόν της σειράς θα σε ανατριχιάσουν
caption / netflix

Στη δεύτερη σεζόν του “Wednesday” θα υπάρχει περισσότερη δράση και τρόμος, με επιρροές από ταινίες όπως το Prom Night και το Carrie. Δείτε τα πρώτα πλάνα.

Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τότε που η πρώτη σεζόν της “Wednesday” έκανε πρεμιέρα στο Netflix και το κοινό ακόμη περιμένει με την επιστροφή της Τζένα Ορτέγκα στον ομώνυμο ρόλο. Η παραγωγή της δεύτερης σεζόν προχωρά, ενώ ο Tim Burton, που σκηνοθέτησε το μισό της πρώτης σεζόν, ήταν απασχολημένος με το Beetlejuice 2, που επίσης συμμετείχε η Ορτέγκα.

Τώρα όμως, ο Burton στρέφει ξανά την προσοχή του για τη νέα σεζόν της σειράς (μαζί με τους δημιουργούς Al Gough και Miles Millar) και σήμερα, Παρασκευή (20/09), το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα πλάνα από τον πολυαναμενόμενο δεύτερο κύκλο,

Στο σύντομο κλιπ, φαίνεται η Ορτέγκα που επιστρέφει ως η αγαπημένη βασίλισσα του κακού, με την υπόλοιπη οικογένεια Άνταμς να την ακολουθεί. Δεν δίνονται πολλές πληροφορίες, πέρα από κάποιες εικόνες στα backstage της επιτυχημένης σειράς. Ο Τιμ Μπάρτον έχει επίσης ανακοινωθεί ότι θα σκηνοθετήσει τα νέα επεισόδια.

«Αυτή η σεζόν θα είναι καλύτερη και πιο διεστραμμένη από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε», λέει η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς, που υποδύεται τη Μορτίσια Άνταμς.

Στο teaser φαίνεται ακόμη η Μορτίσια να πηγαίνει στην Ακαδημία Nevermore και η Wednesday να βγάζει κάποιον λόγο. Στο τέλος επιβεβαιώνεται ότι η νέα σεζόν θα κυκλοφορήσει το 2025.

Όπως σημειώνουν οι Unboxholics η Ορτέγκα έχει επίσης αναλάβει και χρέη παραγωγού, ενώ το νέο cast περιλαμβάνει τους Στιβ Μπουσέμι, Κρίστοφερ Λόιντ, Μπίλι Πάιπερ, Έβι Τέμπλετον, Όουεν Πέιντερ και Νόα Τέιλορ.

Σύμφωνα με την Ορτέγκα αυτή τη σεζόν θα υπάρχει περισσότερη δράση και τρόμος, με επιρροές από ταινίες όπως το Prom Night και το Carrie.

Επιπλέον, ο ρομαντισμός θα περιοριστεί, δίνοντας περισσότερο χώρο στις φιλίες της Wednesday και στα σκοτεινά στοιχεία της σειράς. Με την παραγωγή περίπου στη μέση, η επιστροφή του Wednesday αναμένεται στα τέλη του 2024. Μέχρι τότε, η πρώτη σεζόν είναι διαθέσιμη στο Netflix.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα