Ξαφνική αδιαθεσία για την Ελένη Καλογεροπούλου on air – Αποχώρησε από το πλατό

Διαβάζεται σε 2'
Ελένη Καλογεροπούλου
Ελένη Καλογεροπούλου glomex

Μία ξαφνική αδιαθεσία ανάγκασε την Ελένη Καλογεροπούλου να αποχωρήσει από το στούντιο της εκπομπής “Πίσω από τις γραμμές” του Action24.

Ένα απρόοπτο “πάγωσε” το βράδυ της Δευτέρας (02/09) όσους βρίσκονταν μπροστά και πίσω από τις κάμερες της εκπομπής “Πίσω από τις Γραμμές” του Action24, καθώς η Ελένη Καλογεροπούλου αισθάνθηκε μία ξαφνική αδιαθεσία.

Την ώρα που ο Γιώργος Πιέρρος προλόγιζε τον Στέλιο Πέτσα, η Ελένη Καλογεροπούλου διέκοψε τη ροή του προγράμματος και είπε στον συμπαρουσιαστή της πως θα πρέπει να βγει εκτός πλατό.

“Γιώργο με συγχωρείς, εγώ θα πρέπει να βγω λίγο έξω, δεν αισθάνομαι καλά”, είπε η δημοσιογράφος, με τον Γιώργο Πιέρρο να θορυβείται και να σηκώνεται από την καρέκλα του.

Φανερά αγχωμένοι και στεναχωρημένοι οι συμπαρουσιαστές της Ελένης Καλογεροπούλου μετά την ξαφνική αδιαθεσία της στον αέρα της εκπομπής μοιράστηκαν τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της ενημερώνοντας το τηλεοπτικό κοινό πως η δημοσιογράφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις.

“Δεν μπορούμε να σας κρύψουμε, είμαστε παρέα και τα λέμε εδώ κάθε μέρα, και αγχωμένοι είμαστε και στεναχωρημένοι είμαστε και παγωμένοι είμαστε, γιατί το να βλέπεις έναν συνάδελφο να μην αισθάνεται καλά δεν είναι διαχειρίσιμο, αλλά αυτό που οφείλουμε να πούμε σε εσάς, γιατί βλέπουμε τα μηνύματά σας και το ενδιαφέρον σας είναι ότι η Ελένη, αισθάνεται πολύ καλύτερα.

Και βέβαια, δεν μπορούσε να αφήσει ούτε η ίδια, ούτε εμείς να μην πάει στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις. Σε κάθε περίπτωση η εικόνα της όταν έφυγε από το στούντιο ήταν πολύ καλή και επικοινωνούσε απόλυτα με όλους μας”, είπε ο Γιώργος Πιέρρος μετά το περιστατικό.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα