Χρηστίδου σε Ουγγαρέζο: “Με έκραζες, με έβριζες και με έκανες και unfollow”

Χρηστίδου σε Ουγγαρέζο: “Με έκραζες, με έβριζες και με έκανες και unfollow”
Η Σίσσυ Χρηστίδου glomex - mega tv

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Σίσσυ Χρηστίδου έλυσαν τις διαφορές τους για τα unfollow στον "αέρα". Το παράπονο της παρουσιάστριας.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” με την Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί του Σαββάτου (5/11).

Μετά την προβολή του αφιερωματικού βίντεο που ετοίμασε η εκπομπή για τον ίδιο, η παρουσιάστρια του Mega δεν μπόρεσε να μην τον ρωτήσει για τα social media, αλλά και για σχόλια που είχε κάνει για εκείνη στο παρελθόν.

«Η σχέση σου με τον κόσμο στα social media, με ανθρώπους της δουλειάς ή με φίλους σου, έχεις αυτή τη σχέση μίσους αγάπης, μπλοκ ξεμπλοκ, follow ξε-follow. Το είχαμε συζητήσει γενικά, αλλά θέλω να σου πω το εξής. Εγώ που σε γουστάρω σαν τηλεθεάτρια, δηλαδή γελάω μαζί σου παιδί μου, με τα αστεία σου, θεωρώ ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα και σε γούσταρα πολύ. Άρχισες λοιπόν και με έκραζες, με έβριζες και με έκανες και unfollow.. Και έλεγα “γιατί ρε παιδί μου ο Δημήτρης; Δεν θέλω να με αντιπαθεί, εγώ θέλω να κάνουμε παρέα, τον γουστάρω”», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Δεν ξύπνησα έτσι μια μέρα. Αφού τα είπαμε αυτά, γιατί τα ξαναλέμε; Συμβαίνουν αυτά. Μπορεί και εγώ να παρεξήγησα πράγματα. Αυτά λύνονται εκτός. Για αυτό ήρθα πέρυσι κι είμαστε μια χαρά. Να μην είμαι στα social media χα χα χα και χου χου χου κι από πίσω σε βρίζω. Αυτό θα το προτιμούσες; Τουλάχιστον είχα μια συνέπεια. Μπορεί λάθος, αλλά είχα μια συνέπεια», απάντησε με τη σειρά του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δείτε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο μετά το 11ο λεπτό του παρακάτω βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα