Χριστίνα Σούζη: “Τελειώνει” την τρομολαγνεία για τον καύσωνα και ξεσπά on air

Διαβάζεται σε 2'
Χριστίνα Σούζη
Χριστίνα Σούζη glomex

Τα πυρά της σε μετεωρολόγους και δημοσιογράφους που πανικοβάλλουν τον κόσμο για την επέλαση του καύσωνα εξαπέλυσε η Χριστίνα Σούζη.

Επεισοδιακή ήταν η χθεσινή πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με τη γνωστή μετεωρολόγο να συνιστά ψυχραιμία σε σχέση με τις συνθήκες καύσωνα που επικρατούν και θα συνεχίσουν να επικρατούν για τουλάχιστον 10 ημέρες ακόμα.

Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ πριν ξεκινήσει την παρουσίαση του καιρού στην εκπομπή του σταθμού “Οι Δεκατιανοί” ζήτησε λίγα λεπτά για να πει πως οι θερμοκρασίες δεν αλλάζουν και ζήτησε από τους παρουσιαστές να μην διαβάζουν… ό,τι να ‘ναι στο Διαδίκτυο, αφού έχουν μετεωρολόγο στον σταθμό -αναφερόμενη στην ίδια- και να ακούνε τι λέει εκείνη.

“40άρια υπάρχουν, 41 βαθμοί υπάρχουν στη Δυτική Ελλάδα. Εκεί ήταν και χθες και προχθές και αντιπροχές…”, είπε σε έντονο ύφος η Χριστίνα Σούζη, ενώ στο στόχαστρό της μπήκαν και συνάδελφοί της μετεωρολόγοι, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει με κανέναν κόντρα.

“Να σας θυμίσω ότι το Σαββατοκύριακο έλεγαν τα μοντέλα και είχα ακούσει να το λένε και αυτοί που τρέχουν να πουν τον καιρό μπας και τον πουν πρώτοι και χάσουν την πρωτιά ότι θα έχει 45 και 50 βαθμούς… μετά τα πήραν πίσω“, είπε αρχικά υπογραμμίζοντας ότι η πρόγνωση πέρα των 7 ημερών είναι επισφαλής. “Γιατί να τη λέμε, για να πανικοβάλουμε τον κόσμο; Εγώ τι είμαι χαζή δεν βλέπω τα στοιχεία; Ιούλιο μήνα στην Ελλάδα είμαστε και είναι λογικό να υπάρχει καύσωνας. Πέρυσι για 15 ημέρες είχαμε καυσωνειάδα του σκοτωμού! Έτσι δεν κάναμε.

Κλείνοντας, ανέφερε πως είναι “άλλο το να είναι σε εγρήγορση και ετοιμότητα η πολιτική προστασία και άλλο το να πανικοβάλουμε τον κόσμο ότι θα πεθάνει. Επαγρύπνηση για τις φωτιές όχι επαγρύπνηση για τις θερμοκρασίες”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα