Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η πρώτη φορά που μάς “σύστησε” τους Παξούς μέσα από τη δουλειά του

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η πρώτη φορά που μάς “σύστησε” τους Παξούς μέσα από τη δουλειά του
Maestro MEGA

Το "Maestro" δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μάς ταξίδεψε στους Παξούς, με τους οποίους έχει μία ιδιαίτερη σχέση. Πότε είδαμε ξανά το μαγευτικό νησί του Ιονίου στη μικρή οθόνη;

Οι συγκλονιστικές ερμηνείες και τα πολλαπλά θέματα που αγγίζει το “Maestro” θα συζητούνται για καιρό και ίσως όχι μόνο εντός εθνικών συνόρων, αφού η δραματική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ετοιμάζεται σε λίγες ημέρες να κάνει το ντεμπούτο της στο Netflix.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης όμως κατάφερε επίσης και κάτι ακόμη φέτος. Να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο, επιστρατεύοντας τη σπουδαία αισθητική του και την εμπειρία του και να μάς ταξιδέψει με μεγάλη… μαεστρία στο μαγευτικό νησί των Παξών, όπου και γυρίζεται κατά το μεγαλύτερο μέρος του το “Maestro”.

Το γραφικό λιμάνι του Γάιου, ο παραδοσιακός οικισμός του Λόγγου, οι παραλίες των Αντίπαξων, Βρίκα και Βουτούμι με τα πεντακάθαρα σμαραγδένια νερά αλλά και η “απόκοσμη” παραλία του Ερημίτη ήταν μόνο μερικά από τα σημεία που είδαμε στα πανέμορφα πλάνα από τους Παξούς, όπου πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα για το νέο εγχείρημα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Όμως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο δημιουργός μάς ταξίδεψε στο νησί του Ιονίου, καθώς εκεί είχε γυριστεί και η σειρά “Να με προσέχεις” πριν από 22 χρόνια, με πρωταγωνιστές τον ίδιο, τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και τη Βαλέρια Χριστοδουλίδου.

Χαρακτηριστικό είναι το ότι η πρώτη σκηνή του πρώτου επεισοδίου ξεκινά με μία παρέα παιδιών να κάνουν ποδήλατο στο λιμάνι των Παξών, το… μακρινό 1985, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια παρακολουθούμε πλάνα από διάφορα μέρη του νησιού, αφού ο Αλέξανδρος (Χριστόφορος Παπακαλιάτης) ερωτεύεται εκεί την Έλλη (Βαλέρια Χριστοδουλίδου).

Να με προσέχεις: Η υπόθεση

Όταν τέσσερα αδέρφια, ο Αλέξανδρος, ο Κωνσταντίνος, η Ναταλία και η Μαριάννα χάνουν τους γονείς τους και μαθαίνουν πως δεν πρόκειται να κληρονομήσουν τίποτε, καθώς ο πατέρας τους ήταν χρεωμένος, αναγκάζονται να δουλέψουν, αφήνοντας πίσω τους την πολυτελή ζωή που είχαν.

Παράλληλα ο Αλέξανδρος ερωτεύεται την Έλλη στους Παξούς που πηγαίνουν διακοπές, κοπέλα και μετέπειτα σύζυγο του αδερφού του, ενώ η Ναταλία με τη Μαριάννα γνωρίζουν τον έρωτα στο πρόσωπο ενός αμφιφυλόφιλου και ενός παντρεμένου αντίστοιχα, χωρίς να γνωρίζουν βέβαια την αλήθεια.

Στα προβλήματά τους προσπαθεί να βρει λύση ο καλοκάγαθος και δυστυχώς παράλυτος παππούς τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα