Την Πρωταπριλιά κάνουμε πλάκες (δεν είναι κακό)

default image

Ελάχιστα τα πρωταπριλιάτικα αστεία που είδαμε σήμερα σε εφημερίδες και σάιτ. Δεν χρειάζεται πια να είμαστε τόσο σφιγμένοι. Χαλαρώστε λίγο

Pitsirikos

Το Παρόν μπορεί να μην πέτυχε την ώρα που βγαίνει ο Pitsirikos στα ερτζιανά, πέτυχε όμως τον σταθμό. Από σήμερα λοιπόν Πρωταπριλιά, ο Πιτσιρίκος έχει εκπομπή στον ΣΚΑΪ 100,3 στις 11.00 το πρωί και για μία ώρα. Διαβάστε

εδώ την απολαυστική ανακοίνωση και ιδιαίτερα το βιογραφικό του.

Τηλεθέαση
Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο έκανε τηλεθέαση 19,8%. Πρώτο πρόγραμμα της ημέρα ήταν το So you think you can dance με 19,5% και 800 χιλ. περίπου τηλεθεατές.

Απώλεια

Παραλίγο 100 ο “Έλληνας”  Ζιλ Ντασέν , οποίος απεβίωσε χθες.

Εξέδρα

Με 12.664 φύλλα σε Αθήνα – Πειραιά – Αεροδρόμιο, ξεκίνησε η νέα αθλητική εφημερίδα, ‘Εξέδρα των Σπορ’, το περασμένο Σάββατο. Να σημειώσουμε πως η SportXL είχε αντίστοιχα ξεκινήσει με 10 χιλ. φύλλα. Αρχή είναι, τον επόμενο καιρό θα βρει το κοινό της και θα σταθεροποιηθεί.

Πρωταπριλιά

Ελάχιστα τα πρωταπριλιάτικα αστεία που είδαμε σήμερα σε εφημερίδες και σάιτ. Δεν χρειάζεται πια να είμαστε τόσο σφιγμένοι. Χαλαρώστε λίγο. Πλάκα πάντως είχε του Αδέσμευτου Τύπου για επικείμενο γάμο Αλιάγα και Στάη (ή μήπως δεν είναι αστείο;). Ελπίζουμε να σας άρεσε και το δικό μας με τον Αλέφαντο .

Facebook
Η δημοφιλής ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, Facebook, κλείνει. Ο ιδιοκτήτης της, ο κακομαθημένος νεόπλουτος Mark Zuckerberg δήλωσε πως βαρέθηκε τις κατηγορίες πως η ιδέα του Facebook δεν είναι δικιά του και την έχει κλέψει και αποφάσισε να πάρει τα λεφτά του και να ανοίξει μια ψαροταβέρνα στη Μύκονο. Αναμένονται σφοδρές αντιδράσεις από τις χιλιάδες των Ελλήνων που πόνταραν στο Facebook για να βγάλουν γκόμενα.

ΕΤ1
Την εξαιρετική ελληνική ταινία ‘Ο Δράκος’ με τον Ντίνο Ηλιόπουλο προβάλλει σήμερα τα μεσάνυχτα η ΕΤ1.

Μπάσκετ

Ο άλλος Δράκος τώρα ο Γιαννάκης και ο Ολυμπιακός, δίνουν το πρώτο παιχνίδι τους απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Στις 19.15 στον Σκάι. Οι προημιτελικοί είναι στις δύο νίκες.

Νέοι Φάκελοι
Σήμερα στις 23.00, οι Φάκελοι ανοίγουν με μια αποκλειστική συνέντευξη της Κάρλα Ντελ Πόντε στον Τάσο Τέλλογλου και με ένα οδοιπορικό της Σοφίας Παπαϊωάννου σε Ελλάδα, Τουρκία και Βουλγαρία για τον πόλεμο των υδάτων.

Παιχνίδια
Μπορεί το Starcraft 2 να αργεί ακόμα, όχι όμως και το Red Alert 3 !

Ολυμπιακοί Αγώνες
Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή διεμήνυσε στους Κινέζους διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου πως κατά τη διάρκεια των αγώνων το ίντερνετ πρέπει να είναι ανοιχτό και χωρίς λογοκρισία και φιλτράρισμα. Όπως λένε οι 30.000 των εκπροσώπων των ΜΜΕ πρέπει από τις 8-24 Αυγούστου να μπορούν απρόσκοπτα να κάνουν τη δουλειά τους και να μεταδίδουν ότι βλέπουν.Πόσο υποκριτικό είναι αυτό; Ανοίξτε τις πόρτες για 15 μέρες και μετά εντάξει κλείστε τις και βυθιστείτε πάλι στο σκοτάδι.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Το Goal για το αισθητικό του πράγματος.

iPhone
Την ώρα που οι φήμες για το νέο ‘3G iPhone’ πληθαίνουν, πρέπει να τονίσουμε πως από τον Ιούνιο που λανσαρίστηκε στις ΗΠΑ, το δημοφιλές κινητό της Apple έχει “αρπάξει” το 28% της αγοράς των έξυπνων τηλεφώνων! Όσο αφορά την παγκόσμια αγορά (των έξυπνων κινητών), η Apple ελέγχει μόλις το 6,5%, αλλά αν ενσωματωθεί η τεχνολογία 3G αυτό θα αλλάξει και το iPhone θα σημειώσει τεράστια άνοδο.

ALPHA
Το απαράδεκτο, όπως έχουμε ξαναπεί, ‘Show Sexy’ δεν τραβάει και τα νούμερα τηλεθέασης είναι ιδιαίτερα χαμηλά (μπράβο σε αυτούς που έχουν τα μηχανάκια της AGB). Ελπίζουμε στον Alpha να πάρουν τη γενναία απόφαση να το κόψουν το γρηγορότερο.

Yahoo!

Ένα σάιτ για γυναίκες λανσαρίστηκε από τη Yahoo! και το όνομα αυτού Shine . Πρόκειται για ένα online περιοδικό με θέματα όπως η ομορφιά, το σεξ, το φαγητό, η αστρολογία, η υγιεινή ζωή, η μόδα. Εμάς μας άρεσε το τμήμα για τους γονείς .

Τεντέν
Φημολογείται πως οι ηθοποιοί που θα παίξουν τους ρόλους των Τεντέν και κάπτεν Χάντοκ, στην ταινία Tintin του Στίβεν Σπίλμπεργκ με τον Πίτερ Τζάκσον, που θα βγει του χρόνου στο σινεμά, είναι ο πιτσιρικάς από το Love Actually, Thomas Sangster και ο Γκόλουμ από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, Andy Serkis αντίστοιχα. Δείτε εδώ το ωραιότατο επίσημο σάιτ του αγαπημένου ήρωα.

ΕΡΤ
Η συμπαραγωγή της ΕΡΤ, ταινία ‘Sugartown – Οι Γαμπροί’, απέσπασε το βραβείο του καλύτερου ξένου ντοκιμαντέρ σε διεθνές φεστιβάλ στην Ουγγαρία.

ΔΟΛ
Στο 10,04% έφτασε το ποσοστό του ο Β. Ρέστης στο ΔΟΛ. Πάνω από 5% έχουν ακόμα οι Λαμπράκης (33,24%) και Ψυχάρης (25,16%).

RADIO 24
Σήμερα Τρίτη στις 16.00, θα είμαστε με τον Freddos στα μικρόφωνα του RADIO 24 για δύο ώρες, με την εκπομπή FM. Για περάστε μια βόλτα.

Φωτό της ημέρας
Ο ‘Μαραθώνιος της Άμμου’ έχει τη φήμη πως είναι ο δυσκολότερος που υπάρχει. Το στιγμιότυπο είναι από τη Σαχάρα στο Μαρόκο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα