Το Call of Duty κάνει καλό

default image

Λοιπόν, το Call of Duty κάνει καλό. Ορίστε και η έρευνα. Αφήστε μας λοιπόν να παίξουμε με την ησυχία μας!

Skype – iPhone

Από σήμερα είναι διαθέσιμο στο App Store το Skype για iPhone. Με λίγα λόγια, θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε το Skype μέσω iPhone για να τηλεφωνείτε δωρεάν, μόνο όμως ενώ βρισκόσαστε σε WiFi δίκτυο. Δεν είναι ιδιαίτερα βολικό (
εδώ μπορείτε να δείτε τους λόγους), όμως είναι τσάμπα.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Τα Νέα και ο Ελεύθερος Τύπος . Μειώνεται το τέλος ταξινόμησης για τα αυτοκίνητα (για μικρό χρονικό διάστημα), ανεβάινει η βενζίνη. Μία η άλλη.

Φωτογραφίες
Το  boston.com το έκανε πάλι το θαύμα του. Μη χάσετε τις 17 φωτογραφίες για το αμφιλεγόμενο θέμα ‘Η Ώρα της Γης’. Από την 3η φωτό (Ακρόπολη) και μετά κάντε κλικ πάνω τους για να δείτε το ‘πριν και μετά’.

Μπάσκετ
Τρίτη
ΣΚΑΪ 21.45, Ρεάλ Μ. – Ολυμπιακός
novasports1 21.45, Σιένα – Παναθηναϊκός
Πέμπτη
novasports1 21.45 Ρεάλ Μ. – Ολυμπιακός (αν χρειαστεί)
ΣΚΑΪ 21.45, Σιένα – Παναθηναϊκός

Το ήξερες αυτό;
Ένα ενδιαφέρον βίντεο με ένα τόνο πληροφορίες για τον πλανήτη, τους ανθρώπους, την τεχνολογία.

Mad in Metro
Σε λίγες μέρες θα κάνει την εμφάνισή του στα σταντ των free-press το δεύτερο τεύχος ‘Mad in Metro’ (η πρώτη δωρεάν μουσική εφημερίδα).

Ελευθεροτυπία
Γυρίζει σελίδα η ηλεκτρονική Ελευθεροτυπία . Το σάιτ μπορεί να είναι ακόμα beta αλλά πλέον αυτή είναι η νέα έκδοση, ξεχάστε τη την παλιά. Το νέο σάιτ θα εμπλουτίζεται ακόμα, οι εργασίες δεν έχουν ολοκληρωθεί, ενώ θα προσφέρεται και ολόκληρη η εφημερίδα σε pdf ή e-paper. Διαβάστε εδώ το καλωσόρισμα. Εμείς να ευχηθούμε καλή συνέχεια.

Esquire
Επτά χρόνια έκλεισε το ανδρικό περιοδικό, Esquire, που εδώ και λίγους μήνες κυκλοφορεί με τον Ελεύθερο Τύπο.

STAR
Σύμφωνα με Δ.Τ του STAR, οι σχέσεις του σταθμού με τις Χριστίνα Λαμπίρη και Ελεονώρα Μελέτη είναι άριστες.

MEGA
Η σημερινή (Τρίτη 23.30) Εμπόλεμη Ζώνη έχει να κάνει με την Αϊτή, το βουντού και την εξαθλίωση που ζουν οι κάτοικοι της χώρας.

Google
Διαβάζουμε στη Guardian πως η Google θα λανσάρει μια νέα υπηρεσία στο διαδίκτυο (μόνο στην Κίνα) όπου οι χρήστες θα μπορούν να κατεβάζουν δωρεάν τραγούδια από μια βάση με ένα εκατομμύριο από αυτά. Η επιθετική κίνηση λαμβάνει χώρα στην Κίνα για να αντιμετωπίσει το  Baidu.com , την κινεζική μηχανή αναζήτησης με υπερδιπλάσιους χρήστες από αυτούς που έχει στη χώρα η Google. Το εγχείρημα της Google γίνεται σε συνεργασία με το κινεζικό μουσικό σάιτ Top100.cn και θα περιέχει τραγούδια από όλες σχεδόν τις εταιρείες (Warner Music, EMI, Universal Music, Sony BMG).

Nitro
Ανανεωμένο αναμένεται το νέο τεύχος του Nitro. Είναι γεγονός πως τα περισσότερα περιοδικά μια ανανέωση τη χρειάζονται, οπότε χαιρόμαστε όταν ακούμε τέτοια νέα.

Video Games
Λοιπόν, το Call of Duty κάνει καλό. Ορίστε και η έρευνα . Αφήστε μας λοιπόν να παίξουμε με την ησυχία μας!

Φωτό της ημέρας
Τρεις χιλιάδες πιτσιρίκια παίζουν βιολί. Ωραίο να το βλέπεις, σίγουρα όχι και να το ακούς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα