Το Ευρωμπάσκετ στη σέντρα

default image

Το “επίσημο αγαπημένο” άθλημα και πάλι στις οθόνες μας. Όχι μόνο στην τηλεόραση, αλλά και στο PC μας καθώς το SPORT 24 “παίζει” πλάι στην Εθνική

NOVA

Δεν είναι και λίγες οι νέες σειρές που ξεκινάνε το Σεπτέμβριο στη Nova:
Shark,
The Unit,
Weeds,
Boston Legal. Εύγε.

Eurobasket
Το “επίσημο αγαπημένο” άθλημα των Ελλήνων και πάλι στις οθόνες μας. Όχι μόνο σε αυτές της τηλεόρασης, αλλά και σε αυτές του υπολογιστή καθώς το SPORT 24 συνεχίζει να “παίζει” πλάι στην Εθνική Ελλάδος. Από Δευτέρα -όταν και ξεκινάει το Ευρωμπάσκετ στην Ισπανία- το πρόγραμμα περιέχει ανασκοπήσεις, νέα, φωτορεπορτάζ, συνεντεύξεις, αλλά και τρία blogs: το “κλασσικό” blog του Γιάννη Φιλέρη, αυτό του Βασίλη Σπανούλη που έκανε θράυση στην Ιαπωνία, αλλά κι ένα του Λόλο Σάινθ, του παλαίμαχου Ισπανού ομοσπονδιακού τεχνικού.

Κυριακάτικες
Ανέκαμψε το Πρώτο Θέμα και την περασμένη Κυριακή βρέθηκε πάλι στην πρώτη θέση με 203 χιλ. φύλλα. Ακολούθησαν, Καθημερινή με 178, Βήμα με 177, Ελευθεροτυπία με 148, Έθνος με 113, Ελεύθερος Τύπος με 97.

Το Πάρον
Ένα ενδιαφέρον ειδησεογραφικό site υπέπεσε στην αντίληψη μας στη διεύθυνση www.news247.gr, με σύνθημα «η επικαιρότητα με άποψη»’. Merci.

Τηλεθέαση

Την εβδομάδα 20 με 26 Αυγούστου το MEGA βρέθηκε στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των τηλεθεατών με ποσοστό 17,7%. Ο ΑΝΤ1 ακολούθησε με 15,7%, ενώ ο ALPHA σημείωσε ποσοστό 14,5%. Τέταρτο το STAR με 11,4%, Πέμπτη η ΝΕΤ με 9,6%. Το ALTER είχε 7,8%.

Απλά και νόστιμα με τον Τζέιμι Όλιβερ

Αύριο στις 10.15 ξεκινά από τον Σκάι η μετάδοση των εκπομπών του διάσημου Βρετανού σεφ.

Λέμε να δούμε
Δευτέρα στη ΝΕΤ στις 23.00: Το χόρτο του Θεού
Παρασκευή στον ALPHA στη 01.30: Ο Ρωμαίος αιμορραγεί
Σάββατο στο STAR στις 22.45: Hotel Rwanda

Ευρωμπάσκετ
Αύριο στις 21.30 (ΕΤ1), Ελλάδα – Ισραήλ. Καλή αρχή!

Πρώτο Θέμα
Δεν χρειάζονται τέτοια πρωτοσέλιδα. Στην πραγματικότητα δεν ωφελούν κανένα.

ετσι απλα
Αυτός είναι ο τίτλος ενός νέου περιοδικού που κυκλοφορεί ήδη στα περίπτερα και έχει να κάνει με έξυπνες ιδέες στη διακόσμηση σπιτιού και κήπου, οδηγό αγοράς, μαγειρική κ.α.

Στο Νησί

Η μετάδοση από το Sky News “σκληρών”φωτογραφιών της Νταϊάνας που δεχόταν βοήθεια στο μοιραίο τροχαίο ατύχημα που είχε πριν 10 χρόνια, έφερε μεγάλη δυσαρέσκεια στους τηλεθεατές που τις είδαν. Το κανάλι ζήτησε συγγνώμη.

Φωτό της ημέρας
Ένα πλάνο από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, το οποίο και ολοκληρώθηκε “χωρίς να ανοίξει μύτη”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα