Το Facebook ζει και βασιλεύει

default image

Αριθμούς-ρεκόρ μοναδικών χρηστών καταγράφει το Facebook, το οποίο αντί να "ξεφουσκώνει", συνεχίζει ασταμάτητο

Facebook

Έχουμε πει δεκάδες φορές για τη δυναμική του. Για το γεγονός ότι αντί να ξεφουσκώνει, θεριεύει. Θα πούμε άλλη μία. Σύμφωνα λοιπόν με τα τελευταία στατιστικά της ComScore, το Νοέμβριο μπήκαν στο Facebook από όλο τον κόσμο 200 εκατ. μοναδικοί χρήστες. Το Δεκέμβριο το νούμερο έγινε 222 εκατ., δηλ. 10,8% αύξηση σε μόλις ένα μήνα. Να σημειωθεί πως το ‘222 εκατ.’ αντιστοιχεί στο 22% των ανθρώπων που χρησιμοποιεί το διαδίκτυο σε ολόκληρο τον πλανήτη. Όσο για τη κόντρα με το MySpace, μπορεί στις ΗΠΑ ο παλιός να είναι ακόμα μπροστά, στον κόσμο όμως ο νέος (Facebook) έχει προβάδισμα 100 εκατ. χρηστών!

Κυριακάτικες
Την περασμένη Κυριακή το Βήμα άφησε αρκετά πίσω το Πρώτο Θέμα. Στις 215 χιλ. φύλλα η πρώτη εφημερίδα, στις 186 η δεύτερη. Στις 141 χιλ. η Καθημερινή, την έκπληξη το Έθνος (137) που πλασαρίστηκε και τέταρτη θέση, πέμπτη η Ελευθεροτυπία με 120. Ελεύθερος Τύπος και Real News έχουν τη δική τους μάχη με 74 και 71 χιλ. φύλλα αντίστοιχα. Τα Νέα το Σάββατο πούλησαν 96 χιλ.

Center For
Σε λίγες μέρες, η νέα καθημερινή αθλητική εφημερίδα, που ετοιμάζεται πυρετωδώς, εδώ και δύο μήνες, από τους Στέλιο Γρηγοριάδη και Βασίλη Μάστορα, θα κρεμαστεί στα περίπτερα όλης της Βόρειας Ελλάδας (Μακεδονία, Θράκη, Θεσσαλία).
Το όνομά της είναι Center For και φιλοδοξεί να είναι κάτι περισσότερο από αθλητική εφημερίδα.
Το πρώτο φύλλο θα εκδοθεί εκτός απροόπτου το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου. Καλή αρχή.

ΑΝΤ1 Radio  
H εκπομπή ‘Κακά κορίτσια’ των Μαρία Λεμονιά και  Έλενα Καραμίχαλου κλείνει αυτές τις μέρες 11 χρόνια. Πότε πέρασαν…

Βατόμουρα
Δείτε εδώ τις υποψηφιότητες για τα Razzie Awards. Τις περισσότερες συγκέντρωσαν τα The Love Guru, Disaster Movie, Meet The Spartans, The Hottie and the Nottie.

MEGA
Την χάρηκαν πολύ την επιτυχία του πρώτου επεισοδίου της σειράς ‘Χαρά Αγνοείται’ στο MEGA και έβγαλαν και ανακοίνωση με τους ακριβείς αριθμούς. Έχουμε λοιπόν 1.867.154 τηλεθεατές (ακριβώς;), 38,8% τηλεθέαση στο σύνολο του κοινού κλπ. κλπ. Καλή συνέχεια.

Τηλεθέαση
Ανέβασε και άλλο το ποσοστό του το MEGA την εβδομάδα 12 με 18 Ιανουαρίου και έφτασε στο 20,2%. Στο 15,3% ο ΑΝΤ1, τρίτος ο ALPHA με 13,1%. ALTER και STAR είχαν 11,3% και 10,4% αντίστοιχα, ενώ η ΝΕΤ 9,5%.

Έθνος
Το Wheels + Motors φεύγει, το Car and Driver έρχεται. Από το επόμενο Σάββατο και κάθε μήνα με το Έθνος.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Το Βήμα για το ‘Σχέδιο Τσοβόλας’. Ασφαλώς εννοεί το ‘Δώστα όλα’.

Την Πέμπτη
Το Πάμε Πακέτο και η Στιγμή της Αλήθειας για κάποιο περίεργο λόγο πουλάνε ακόμα και τραβάνε πολλούς τηλεθεατές. Το πρώτο έκανε 33,2%, το δεύτερο 26,1%. Πάνω από 1,5 εκατ. άνθρωποι παρακολούθησαν το ριάλιτι της Χατζηβασιλείου, πάνω από 1,2 εκατ. το “τηλεπαιχνίδι” της Μανωλίδου. Ελπίζουμε να είναι οι ίδιοι και να μην έχουμε 2,7 εκατ. Έλληνες που βλέπουνε αυτά τα πράγματα.

Lead-in
Όσο για τα lead-in των κεντρικών δελτίων ειδήσεων, για ακόμα μια τηλεοπτική σεζόν το MEGA είναι αυτό που συγκεντρώνει τις περισσότερες προτιμήσεις με το ‘Τα Μυστικά της Εδέμ’ να σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Πολύ καλά πάει και η σειρά που προβάλλεται πιο πριν, το ‘Μια στιγμή δυο ζωές’.

Χάρι Πότερ
Δείτε εδώ το νέο τρέιλερ για την 6η ταινία της σειράς. Ελπίζουμε να μην σας ενοχλεί ο Γιαπωνέζος που μιλάει από πάνω.

Λέμε να δούμε
Αύριο Δευτέρα στις 21.00 στην ΕΤ1, το ‘ O Brother, Where Art Thou? ‘. Η ωραίοτερη διασκευή της Οδύσσειας με καταπληκτικές ερμηνείες και μουσικές .

Φωτό της ημέρας
Στην Ταϊβάν έχουν φτιάξει μαιευτήριο με θέμα το ‘Hello Kitty’. Όλα γίνονται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα