Το νέο life.com

default image

Το νέο Life.com είναι στον αέρα. Μια τεράστια συλλογή φωτογραφιών της συνεργασίας Life και Getty Images είναι στη διάθεσή μας δωρεάν

LIFE

Το νέο Life.com είναι στον αέρα. Μια τεράστια συλλογή φωτογραφιών της συνεργασίας Life και Getty Images είναι στη διάθεσή μας δωρεάν, ενώ καθημερινά προστίθενται 3.000 νέες φωτογραφίες. Ένα σάιτ που θα χαζεύουμε καθημερινά. Ιδιαίτερα μας άρεσε το ‘ Would you rather see… ‘.

ALPHA
Ένας ωραίος τρόπος να δολοφονήσεις το κεντρικό δελτίο ειδήσεων σου. Το βάζεις μια ώρα πριν από όλα τα άλλα δελτία των άλλων καναλιών. Την πρώτη μέρα λοιπόν που ο Alpha μετέδωσε τις ειδήσεις του στις 19.00 το ποσοστό τηλεθέασης έπεσε 3-4 μονάδες και δεν φτάνει αυτό, το ριάλιτι μαγειρικής που ακολούθησε, απέναντι στα δελτία των άλλων σταθμών, έκανε όπως ήταν αναμενόμενο μονοψήφια. Αν θέλουν να καταργήσουν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων είναι σε καλό δρόμο.  

ALPHA2
Τα παραπάνω ισχύουν για τη Δευτέρα 30 Μαρτίου, γιατί την Τρίτη 31, τα πράγματα άλλαξαν λιγάκι προς το καλύτερο για το κανάλι της Κάντζας. Στο 13% περίπου το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, στο 10-11% το ‘Κάτι Ψήνεται’. Όπως και να ‘χει, είναι φανερό πως το δελτίο ειδήσεων είναι πλέον κάτι δευτερεύον για το σταθμό αλλά δεν χάθηκε κι ο κόσμος. Άλλοι που το έχουν στα πρωτεύον κάνουν καλές ειδήσεις;

Απεργία
Αύριο Πέμπτη πάντως δεν θα έχει καθόλου δελτία ειδήσεων σε κανένα σταθμό, λόγω της απεργίας και είναι μια καλή ευκαιρία να χαλαρώσουμε.

Μπάλα
MEGA 21.30, Ελλάδα – Ισραήλ

Καφές με την Ελένη
Για τις πρωτιές του ALPHA κάθε μήνα, τα λέγαμε και προχθές. Η σημερινή που μας ήρθε είναι για το πρωινάδικο του σταθμού.

ΑΝΤ1
‘Η ομορφιά είναι μόνο η αρχή’. Είσαι 16-24, ανύπαντρη, Ελληνίδα υπήκοος; Κάνε κλικ εδώ  τότε. Ή μήπως όχι;

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ελευθεροτυπία και Βαβέλ.

Στις ΗΠΑ

Η Sun-Times Media Group Inc., ιδιοκτήτρια της Chicago Sun-Times και άλλων εφημερίδων είναι το τελευταίο θύμα της οικονομικής κρίσης, καθώς έκανε και αυτή αίτηση για προστασία από χρεοκοπία. Η εταιρεία χρωστά 600 εκατ. δολάρια σε φόρους και πρόστιμα.

Ηλεκτρονικό έγκλημα
Σύμφωνα με την Internet Crime Complaint Center (IC3), στις ΗΠΑ το 2008 σημειώθηκε αύξηση 33% στις ηλεκτρονικές απάτες με 265 εκατ. δολάρια να κάνουν φτερά. Οι πιο συνηθισμένες καταγγελίες είναι για μη παράδοση αγαθών από online παραγγελία ή πλειστηριασμό και για υποκλοπή στοιχείων πιστωτικών καρτών. Αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη άνοδος το 2009 και ασφαλώς η λύση δεν είναι η αποχή από τις διαδικτυακές αγορές αλλά η προσοχή από μέρους των χρηστών.

Πρωταπριλιά!
Guardian
Google
Google 2
The Pirate Bay
YouTube
Chrome
Microsoft buys Apple
Espresso (κάτω κάτω) 
Βήμα
SPORT 24

Γιάμι
Τέχνη με κεκάκια .

Φωτό της ημέρας
Από το LIFE.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα