Το νέο πρόγραμμα του ALPHA

default image

Το IMDB έχει λίστες με τις καλύτερες και με τις χειρότερες ταινίες, βάσει των ψήφων των χρηστών του. Μέχρι στιγμής η χειρότερη είναι η Disaster Movie

Γερνάμε…

Δείτε
εδώ ένα πολύ ωραίο φωτογραφικό αφιέρωμα του Reuters με διασημότητες, πως ήταν πριν περίπου δέκα χρόνια και πως είναι τώρα. Από τις λίγες που πάνε προς το καλύτερο είναι στην τελευταία φωτογραφία.

Ταινίες
Το IMDB έχει λίστες με τις καλύτερες και με τις χειρότερες ταινίες, βάσει των ψήφων των χρηστών του. Αυτή τη στιγμή η ταινία με τη χειρότερη βαθμολογία (1,7 στα 10) είναι η φετινή Disaster Movie .

Κυριακάτικες
Την περασμένη Κυριακή το Βήμα βγήκε πρώτο με βραχεία κεφαλή, μόλις 2 χιλ. φύλλα. Συνολικά πούλησε 192 χιλ. φύλλα με το πρώτο Θέμα να ακολουθεί με 190 χιλ. Στην τρίτη θέση η πολύ ανεβασμένη Καθημερινή με 185, από 145 είχαν Έθνος και Ελευθεροτυπία. Πήρε μια ανάσα ο Ελεύθερος Τύπος με 94 χιλ., χάρη στον Λαβύρινθο του Πάνα, στις 124 χιλ. τα Νέα του Σαββάτου.

STAR
Το Gala με τη Μαρία Σταματέρη περνά στον 6ο χρόνο φέτος. Η πρώτη εκπομπή είναι προγραμματισμένη για τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 17 Οκτωβρίου.

Fatus Olus

Αύριο Δευτέρα στις 19.00 ξεκινά το καθημερινό παιχνίδι του Alpha, ‘Fatus Olus’. Πρόκειται για το γνωστό παιχνίδι ‘1 vs 100′ που έχουμε ξαναδεί στη χώρα μας ως ‘Ο Μονομάχος’ με τον Χρ. Φερεντίνο. Στην παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού του Alpha είναι ο Γιώργος Μητσικώστας και είναι ένα από τα πρόσωπα που περιμένουμε να κάνουν φέτος τη διαφορά στην τηλεοπτική μιζέρια που βιώνουμε.

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα 8 με 14 Σεπτεμβρίου το MEGA ήταν και πάλι στην κορυφή με ποσοστό 18,3%. Στη δεύτερη θέση ο ΑΝΤ1 με 14,4%, στην τρίτη το STAR με 12%. Ακολούθησαν ALPHA με 11,3%, ΝΕΤ με 10,1%, ALTER με 9,3%.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Το Βήμα , όχι για τη δημοσκόπηση και τα αποτελέσματα αυτής αλλάγια τον τίτλο ‘Ο λαός θύμωσε με τη Ν.Δ και τον Κ. Καραμανλή’.

ALPHA
Δείτε πιο κάτω τις ξένες σειρές που θα μεταδώσει στη νέα τηλεοπτική χρονιά ο Alpha:
Crusoe – Ροβινσώνας Κρούσος (το πρώτο επεισόδιο θα μεταδοθεί στο NBC στις 17 Οκτωβρίου, έχουμε περιέργεια να δούμε πότε θα το φέρει ακριβώς ο Alpha)
American gladiators 2008 (δείτε εδώ περισσότερα)
Flight 29 Down – Οι ναυαγοί (κάτι σαν Lost για παιδιά, του Discovery Kids )
Dead Like me (κωμική/δραματική με 2 σεζόν στις ΗΠΑ πριν ακυρωθεί)
Sex and the City (να μην τη δείξει και ο Alpha;)
Without a trace , IV – Χωρίς ίχνος, IV (η συνέχεια)
Two and a half men , V – Δύο και κάτι… άντρες, V (επίσης η συνέχεια)
Για το τέλος αφήσαμε την καλύτερη, που και αυτή συνεχίζεται: The L word .

Νέο σάιτ

Δείτε περισσότερα για όλα όσα θα δούμε φέτοςστον Alpha, στο  Νέο Πρόγραμμα 08/09 . Ενδιαφέρον έχει η κατηγορία ‘Εκτός Προγράμματος’ που περιέχει μόνο το Αλ Τσαντίρι Νιουζ, το οποίο φέτος θα μεταδίδεται ‘τακτικά, άτακτα ή έκτακτα’. Περιμένουμε φρεσκάρισμα στα σάιτ των STAR και ALTER.

Λέμε να δούμε
Την Πέμπτη στις 21.00, το STAR προβάλλει το πάρα πολύ καλό Syriana.

EMMY Awards
Εδώ  βλέπετε τις υποψηφιότητες και τους νικητές όταν ανακοινωθούν. 

ΝΕΤ
Πρεμιέρα έχει και το ‘Έχει Γούστο’ με τη Μπηλιώ Τσουκαλά’ τη Δευτέρα. Θα μεταδίδεται κάθε μέρα στις 16.00.

Φωτό της ημέρας
Από επίδειξη μόδας στην Ισπανία. Το συγκεκριμένο συνολάκι δεν αναμένεται να πουλήσει ιδιαίτερα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα