Το Νησί και το Big Picture

default image

Επιστρέφει με νέα επεισόδια λέει τη Δευτέρα. Να βάλουμε τα καλά μας, να στρώσουμε τα κόκκινα χαλιά. Αυτές οι τόσο μεγάλες διακοπές στα προγράμματα των σταθμών είναι ακατανόητες

Το Νησί
Επιστρέφει με νέα επεισόδια λέει τη Δευτέρα. Να βάλουμε τα καλά μας, να στρώσουμε τα κόκκινα χαλιά.
Αυτές οι τόσο μεγάλες διακοπές στα προγράμματα των σταθμών είναι ακατανόητες. Ακόμα και τα παιδιά έχουν επιστρέψει στα σχολεία εδώ και 3 εβδομάδες.

Masterclass
Επιστρέφει και αυτό αλλά με κονσέρβα τα μαθήματα που παρέδωσαν στους παίκτες οι κριτές /σεφ. Κάθε Τετάρτη στις 22.50.

Top Chef
Όσο όμορφη είναι αυτή η κοπέλα, τόσο ψύχρα βγάζει. Άντε να τελειώνει κι αυτό, 4 παίκτες έμειναν.

Τηλεθέαση
Το διάστημα 10 με 16 Ιανουαρίου, το MEGA σημείωσε τηλεθέαση 20,2%. Ακολούθησαν, ANT1 με 16,5%, ALPHA με 13,1%, STAR με 10,8%, ALTER με 10,4%. Στο 6,9% η ΝΕΤ, 4,5% για το ΣΚΑΪ, 3,3% η ΕΤ3 και 2,5% η ΕΤ1.

ΜΜΕ
Δυστυχώς καλά νέα δεν ακούς πια. Απεργία σε  Αυριανή και Φίλαθλο (πωλείται ο 2ος, διαβάζουμε στην 1η), απολύσεις (Φωτεινή Παπαγεωργίου, Σάββας Λιβάνιος) στη nova. Εδώ και εδώ οι ανακοινώσεις της ΕΣΗΕΑ.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Real news και’ Μαζί τα κουκούλωσαν’, ενώ πολύ μαύρο μελάνι χάλασαν στην Ώρα .

Σούπερ Ήρωες
Στο Twitter .

Κυριακάτικες
Πάλι πρώτη η Καθημερινή (174 χιλ. φύλλα), εγγύηση ο Χατζιδάκις. Δεύτερο το Πρώτο Θέμα με 124, πολύ κοντά και το Βήμα με 122 χιλ. Πάλι πάνω από 100 η Real news (103), στις 95 χιλ. το Έθνος. Πεσμένη η Ελευθεροτυπία και μόλις 85 χιλ. φύλλα, τα κλασικά 40 χιλ. ο Ελεύθερος Τύπος. Στις 33 χιλ. η εφημερίδα Αποκαλύψεις, 21 ο Ριζοσπάστης, 12 η Espresso, 10 το Παρόν.
Ας δούμε και πιο κάτω. Η Αυριανή πούλησε 5 χιλ. φύλλα, η Αυγή σχεδόν 4, η Βραδυνή 2,7, το Άρθρο 2,2, η Ελεύθερη Ώρα 1500 φύλλα.. Τελευταίες οι Χώρα και Νίκη (420 φύλλα η μία) και ο Δημοκρατικός Λόγος με 160.

Alcatraz
Όλα εδώ μαζεμένα για τη νέα τηλεοπτική δουλειά του J.J Abrams. Δεν ξέρουμε αν θα είναι το νέο Lost, πάντως ότι κάνει ο συγκεκριμένος άνθρωπος τραβάει την προσοχή.

Treasure Link
Το κυνηγητό .
Πολλές ωραίες intel διαφημίσεις, μαζεμένες εδώ .

Φωτό της ημέρας
Όπως λέγαμε και πριν λίγες μέρες, ο υπεύθυνος του Big Picture πήρε μεταγραφή. Εδώ οι τελευταίες φωτογραφίες που ανέβασε και το αντί του. Το Big Picture πάντως θα συνεχίσει τη δουλειά του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα