Το στόμα του Ψινάκη να ‘ναι καλά

default image

Αρχίζει το “talent show” ‘TV STARS Παρουσιάστε!’ του ALPHA με κριτική επιτροπή τους Ηλίας Ψινάκη, Κωνσταντή Σπυρόπουλο και Ναταλία Γερμανού. Πρωτότ...

ALPHA

Σήμερα στις 23.30 αρχίζει και το “talent show” ‘TV STARS Παρουσιάστε!’ του ALPHA. Στην παρουσίαση είναι η Μπέτυ Μαγγίρα και στην κριτική επιτροπή οι Ηλίας Ψινάκης, Κωνσταντής Σπυρόπουλος και Ναταλία Γερμανού. Σύμφωνα με το σταθμό από αυτή την εκπομπή θα αναδειχθεί το νέο αστέρι της ελληνικής τηλεόρασης. Χμ. Τα ίδια και τα ίδια θα έλεγα εγώ. Αμάν με τα ταλέντα σ’ αυτή τη χώρα. Ενδιαφέρον πάντως θα έχει η παρουσία της Ντέπυς Γκολεμά στα live shows. Εμφανές βέβαια γιατί προβάλλεται στις 23.30. Τα μπινελίκια του Ψινάκη ασφαλώς, που χωρίς αυτά πολλές εκπομπές θα είχαν μείνει στην αφάνεια.

ALPHA2

Πάντως η Τρίτη είναι πλέον μια πολύ δυνατή μέρα για το κανάλι της Αττικής οδού, με ‘Αλ Τσαντίρι Νιούζ’ στις 21.00, ‘Υπέροχα Πλάσματα’ στις 22.30 και ‘TV Stars Παρουσιάστε’ στις 23.30.

STAR
Δυστυχώς για τους φαν του Nip/Tuck, η σειρά από χθες άλλαξε ώρα μετάδοσης και αντί στις 23.30, πλέον ξεκινά μετά τα μεσάνυχτα, ανάλογα με τη διάρκεια της βραδινής ταινίας που προβάλλεται πιο πριν. Λάθος του STAR καθώς η σειρά πάει πάρα πολύ καλά.

ΑΝΤ1
Σήμερα Τρίτη στις 23.50 έχει πρεμιέρα το ‘8 ΟΛΑ’ των Θέμου Αναστασιάδη και Βαγγέλη Περρή. Διαβάζετε ‘Ωχ! Το Όλα!’.

MEGA

Την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινάνε στο Mega τρεις νέες σειρές. Στις 21.00 η σειρά ‘Γοργόνες’ με τις Λίνα Σακά και Αγγελική Λαμπρή. Στις 22.00 το ‘Αν υπήρχες θα σε χώριζα’ με τους Πέτρο Φιλιππίδη, Ελισάβετ Μουτάφη, Μαριάννα Τουμασάτου (στο σενάριο Ακρίτα και Κυρίτσης). Στις 23.00 το ‘Στους 31 δρόμους’ με τη Σοφία Καρβέλα.
Α. Αναμένεται να έχει πολύ δουλειά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR με τις υποκριτικές ικανότητες της κόρη της Βίσση…
Β. Μα είναι αυτό lead in για τον Πρετεντέρη; Περασμένα μεγαλεία με το ‘Παρά Πέντε’.

Eurovision Junior

Δυστυχώς δεν γλιτώνουμε από δαύτες. Στις 12 Δεκεμβρίου στο Ρότερνταμ είναι ο τελικός της Eurovision Junior. Στις 21 Οκτωβρίου στην Ελλάδα, θα διεξαχθεί ο τελικός της επιλογής του τραγουδιού, το οποίο θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας. Μεταξύ άλλων, στην κριτική επιτροπή είναι ο Σαρμπέλ (γιατί δεν στέλνουμε αυτόν; Είναι πάνω από 15;).

Αγώνας Ζωής
Με τη συμμετοχή του Μάτζικ Τζόνσον, της Εθνικής Ελλάδος του 1987 και της Εθνικής Ομάδας Εφήβων, σήμερα στις 19.00 πραγματοποιείται φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ για τα παιδιά που πάσχουν από AIDS. Τηλεοπτική κάλυψη από τη ΝΕΤ.

Σκάι
Την Παρασκευή στις 23.00 ξεκινά η σειρά ROME. Σας τα είπαμε, είναι πολύ καλή.

ΝΕΤ
Την ερχόμενη Δευτέρα στις 16.00 έχει πρεμιέρα η εκπομπή της ΝΕΤ ‘Έχει Γούστο’, με τη Μπηλιώ Τσουκαλά.

Think MTV
Η ιδιοκτήτρια του MTV, Viacom, λανσάρισε ένα social network, με σκοπό να αφυπνίσει και να ενθαρρύνει την ενεργητικότητα των νέων. Το Think MTV επιτρέπει στους χρήστες του να δημιουργούν τις δικές τους σελίδες (όπως στα Facebook και MySpace), να ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο και φυσικά να συζητούν μεταξύ τους. Οι Microsoft και AOL που το στηρίζουν, θέλουν να γίνει μια “πηγή” σκέψης και ιδεών για πολιτικά και κοινωνικά θέματα.

Πρωταθλητής
Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας δεν άρεσε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και διέταξε προκαταρκτική εξέταση. Να ήταν μόνο αυτό…

ΑΝΤ1
Πέντε εταιρείες θέλουν να εξαγοράσουν την τουρκική εταιρεία ΜΜΕ, ‘ ATV-Sabah ‘. Μία από αυτές είναι ο όμιλος ΑΝΤ1 του Μ. Κυριακού! Οι άλλες 4 είναι οι News Corp., ProSiebenSat1, RTL Group, Czech CME.

Φωτό της ημέρας
Ξεκίνησαν και τα γυρίσματα του ‘Sex and the City: The Movie’

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα