Το τοπ-5 της ΕΤ1

default image

Λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή; Στο στοιχείο του σήμερα ο Ευαγγελάτος με τις Αποδείξεις. Βενζίνη και απάτες το θέμα της εκπομπής

2board

Το νέο τριμηνιαίο free-press περιοδικό του Ελ. Βενιζέλος, 2board, εκδίδεται από το Λυμπέρη και αυτό που τώρα θα βρείτε στα σταντ του αεροδρομίου είναι το τεύχος Απρίλιος – Ιούνιος. Με μια γρήγορη ματιά, πρέπει να πούμε πως είναι ένα πολύ φρέσκο περιοδικό για να σου κρατήσει παρέα στο αεροπλάνο και μάλιστα πολύ καλύτερο από άλλα παρόμοια που βγάζουν διάφορες αεροπορικές εταιρείες. Είναι όλα τα κείμενα στα αγγλικά και τα ελληνικά, έχει πλούσια θεματολογία με προτάσεις για ταξίδια, τα καλύτερα της Αθήνας, άρθρα για μουσική, φαγητό κλπ. Yours to keep, που γράφει και στο εξώφυλλο.

ALPHA
Σε λίγες μέρες ξεκινά στον ALPHA το αμερικανικής παραγωγής ριάλιτι, Dr. 90210 . Το σόου εστιάζει σε ένα πλαστικό χειρουργό στο Μπέβερλι Χιλς (το 90210 είναι ο Τ.Κ της περιοχής) και τους πελάτες του. Κάτι σαν το Nip/Tuck μόνο που αυτό είναι πραγματικό και όχι σειρά. Αν αγριευόσασταν με τη σειρά, φανταστείτε με αυτό τι έχει να γίνει. Extreme make over, Swan, Μαρία η άσχημη (χε,χε), τι γίνεται πια με όλα αυτά τα ριάλιτι ανακατασκευής ανθρώπων;

Μπάλα
Σήμερα Τετάρτη
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, SuperSport1 19.00
Άρης – Πανιώνιος, ΝΕΤ 19.00
Ζεντί – Ρέιντζερς, MEGA 21.45

ALPHA 2

Το χθεσινό Αλ Τσαντίρι Νιουζ έκανε μέχρι 66,3% και ώθησε τον Alpha στο συνολικό ποσοστό ημέρας 23%.

ET1

Βρήκαμε για εσάς 5 εκπομπές της ΕΤ1 σήμερα, που πιστεύουμε πως αξίζουν και τα λεφτά μας και την προσοχή μας και δεν πρέπει να κοπούν ποτέ και για κανένα λόγο από το πρόγραμμα της κρατικής τηλεόρασης:
14.30 – Pepper Ann
15.00 – Σποτ, το όνειρο ενός σκύλου
15.30 – Τσικιτίτας
16.30 – Ρωμαίος και Ιουλιέτα
17.30 – Ατίθασα Νιάτα
Ασφαλώς το Τσικιτίτας ξεχωρίζει.

Κάννες
Σήμερα 14/5 ξεκινά το 61ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Κανών. Περισσότερα εδώ .

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η The Match για το ‘20 χρόνια και ακόμα επιμένω’.

Στις ΗΠΑ
Το αμερικανικό καλωδιακό δίκτυο Cablevision εξαγόρασε την πολύ επιτυχημένη ταμπλόιντ εφημερίδα της Νέας Υόρκης, Newsday , για το αντίτιμο των 630 εκατ. δολαρίων. Η εφημερίδα πουλά 387 χιλ. φύλλα την ημέρα, αλλά το σπουδαιότερο είναι πως την ήθελαν, αλλά δεν τα κατάφεραν να την πάρουν, οι Μέρντοχ και Ζούκερμαν.

Ερώτηση

Έχει κάτι το νερό στην Αυστρία ;

ΑΝΤ1
Λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή; Στο στοιχείο του σήμερα ο Ευαγγελάτος με τις Αποδείξεις. Βενζίνη και απάτες το θέμα της εκπομπής.

Φωτό της ημέρας

Το στιγμιότυπο είναι από πρόβα της Καλομοίρας στο Βελιγράδι για το διαγωνισμό της Γιουροβίζιον και δεν είναι η αντίδρασή της όταν έμαθε τα νέα για τον Κούλογλου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα