Το βρήκαμε το κορμί πατριώτη

default image

Σύμφωνα με το Υπουργείο Δικαιοσύνης, η κυβέρνηση δεν θα άρει την ανωνυμία των διαχειριστών των blogs. Κάποιοι χάρηκαν, κάποιοι όχι

ALPHA

Μπορεί η Ν. Γκολεμά να έγραφε πως ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει για έκτακτο Αλ Τσαντίρι Νιουζ στις 17 Φεβρουαρίου και εμείς να θεωρήσαμε πως κάτι τέτοιο θα πρέπει να ισχύει, όμως στο χθεσινό Ελεύθερο Τύπο, η Μ. Παπαχριστούδη διαψεύδει τη συνάδελφό της και υποστηρίζει πως το σόου το ALPHA θα ξαναφανεί από το Μάρτιο.

Αυστραλία
Η καταστροφή στην Αυστραλία όπως αποτυπώνεται στις φωτογραφίες του Boston.com . Εδώ μπορείτε να δείτε και μερικά βίντεο.

Kindle 2
Ιδού και τα επίσημα για το νέο ηλεκτρονικό διαβαστήρι της Amazon. Μετά το “σπρώξιμο” που του έκανε η Όπρα Γουΐνφρι, ήρθε και η φήμη πως ο Στίβεν Κινγκ θα βγάλει ένα μυθιστόρημα αποκλειστικά για το Kindle.

Plastic Logic
Εκτός από τα Kindle και Sony Reader, υπάρχει και το διαβαστήρι της Plastic Logic . Μεγαλύτερη οθόνη από τα άλλα δύο, πιο πολύ όμως σε λογική εφημερίδας και όχι βιβλίου και με συνεργασίες με τις Financial Times, Los Angeles Times, The New York Times, USA Today, The Washington Post κ.α. Αναμένεται αρχές του 2010.

Sports Illustrated Swimsuit 2009
Η Ισραηλινή Bar Refaeli (το κορίτσι του μοντελάκια Λεονάρντο ΝτιΚάπριο) είναι στο εξώφυλλο του περίφημου τεύχους του Sports Illustrated Swimsuit, όπως ανακοινώθηκε στο σόου του Ντέβιντ Λέτερμαν. Δείτε εδώ το βίντεο. Θα επανέλθουμε στο πολύ ενδιαφέρον θέμα. Μέχρι τότε δείτε κι εδώ .

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Τα Νέα . Φύγαμε για Δανία;

Movie Badass of All Time
Δείτε πιο κάτω το τοπ-10 με τους πιο σκληρούς χαρακτήρες σε ταινίες, σύμφωνα με το MTV:
1. Dirty Harry
2. Ellen Ripley
3. John McClane
4. Mad Max
5. Walker
6. Sarah Connor
7. Pike Bishop
8. Khan
9. Boba Fett
10. John J. Rambo
Μας έλειψε η Bride από τα Kill Bill. Δείτε εδώ λεπτομέρειες.

Μπλογκς
Σύμφωνα με το Υπουργείο Δικαιοσύνης,  η κυβέρνηση δεν θα άρει την ανωνυμία των διαχειριστών των blogs. Κάποιοι χάρηκαν, κάποιοι όχι.

Νάταλι Πόρτμαν
Ευγενική φυσιογνωμία, πολύ καλή ηθοποιός, όμορφη κοπελίτσα. Κοπελίτσα; Για δείτε/ακούστε    καλύτερα. Εδώ το uncensored. Μετά από αυτά μας αρέσει ακόμα περισσότερο.

Sakis
Μεθαύριο Πέμπτη θα παρουσιαστούν τα υποψήφια τραγούδια για τη Γιουροβίζιον. Η αγωνία πλέον είναι στο κατακόρυφο. Ας ευχηθούμε να επιλεγεί το καλύτερο.

ALPHA 2
Απόστολος Βαβύλης. Θύμα ή θύτης; Αν σας ενδιαφέρει δείτε σήμερα τα μεσάνυχτα το Κουτί της Πανδώρας.

Διαγωνισμός
Υπενθυμίζουμε πως ο διαγωνισμός (με τη χορηγία του Greekbooks.gr ) για τα Όσκαρ λήγει σε 10 μέρες. Παίξτε εδώ .

Φωτό της ημέρας
Από το κολασμένο τεύχος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα