Το YouTube έχει -δυνατό- αντίπαλο

default image

Στις ΗΠΑ το Hulu έχει περάσει στην αντεπίθεση, ανεβάζει αριθμούς και βίντεο και πλέον είναι στη δεύτερη θέση των σχετικών sites

Δικηγόροι στην οθόνη

Ένα
αφιέρωμα στους 15 καλύτερους δικηγόρους της μικρής και τηε μεγάλης οθόνης. Ο “Ντένι Κρέιν” του Boston Legal είναι μακράν ο κορυφαίος χαρακτήρας των τελευταίων ετών!

Το You Tube δεν παίζει μόνο του
Μπορεί να έχει τη φήμη και την εμπειρία, αλλά το YouTube έχει πλέον και αντιπάλους. Συγκεκριμένα στις ΗΠΑ το Hulu έχει περάσει στην αντεπίθεση, ανεβάζει αριθμούς και βίντεο και πλέον είναι στη δεύτερη θέση των σχετικών sites.

Περικοπές στις εφημερίδες από το Marriot
Η αλυσίδα ξενοδοχείων Marriot από την 1η Ιουνίου θα σταματήσει να πηγαίνει στην πόρτα των ενοίκων τις εφημερίδες της ημέρας και πλέον οι πελάτες των ξενοδοχείων θα έχουν να επιλέξουν μία εκ των USA Today, Wall Street Journal και την τοπική εφημερίδα της κάθε πόλης.

Λέμε να δούμε…
Τους Πρωταγωνιστές του Σταύρου Θεοδωράκη, που λόγω των ημερών, θα πάει σε Μονή με 41 γυναίκες, θα συνομιλήσει μαζί τους και θα μας μεταφέρει την καθημερινότητά τους.

Ακατάλληλο για ανηλίκους
To φημισμένο Seinfeld τώρα και σε ταινία αισθησιακού περιεχομένου που έχει για πρωταγωνιστές ηθοποιούς που μοιάζουν από πολύ (Τζορτζ) έως λίγο (Ιλέιν) σ’ εκείνους της χιουμοριστικής σειράς.

Το πρωτοσέλιδο της ημέρας
Τα ΝΕΑ για το Μετακομίζει Ανατολικά η Αθήνα. Της Εδέμ;

Η φωτό της ημέρας
Ο Σιγκέο Τοκούντα είναι ένας 75χρονος πορνοστάρ στην Ιαπωνία. Και αυτή είναι η τελευταία του ταινία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα