Τρίτο το MEGA

default image

Το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου που θα φιλοξενήσει τους ομώνυμους Αγώνες του χρόνου. Δοκιμάσανε τα φώτα και δουλεύουν

Τηλεθέαση
Κρατήθηκε για 2η εβδομάδα στην κορυφή ο ΑΝΤ1 (16,7%), δεύτερος ο ALPHA (14,3%), τρομερή η πτώση του MEGA (14,2%) που δεν θυμόμαστε να το έχουμε ξαναδεί τρίτο. Μήπως να βάλει το Νησί σε επανάληψη; Έστω το Ρετιρέ.
Οι υπόλοιποι σταθμοί έλαβαν: 11,1% το STAR, 9,1% το ALTER, 7,9% η ΝΕΤ, 6,6%(!) ο ΣΚΑΪ, 3,7% η ΕΤ3 και 2,2% η ΕΤ1. Το 2,2% της ΕΤ1 μπορεί και να είναι ρεκόρ δεκαετίας.

Infographic
Για τα Infographics .

Το Φιλί στο Βανκούβερ
Είναι ήδη meme , ενώ έχει κι άλλη οπτική γωνία .

Κυριακάτικες

Την περασμένη εβδομάδα η Καθημερινή οδήγησε την κούρσα των κυριακάτικων με 152 χιλ. φύλλα. Ακολούθησε το Βήμα με 121 χιλ., τρίτο το Πρώτο Θέμα με 116, στις 93 το Έθνος. Ακόμα, 88 χιλ. για την Ελευθεροτυπία, 84 για τη Real news, 32 για τον Ελεύθερο Τύπο.

Είναι τρελοί αυτοί οι επιστήμονες
704 είναι ο μαγικός αριθμός. Όχι ότι χρειαζόμασταν βέβαια ειδικούς για να μετρήσουν πόσα κεφάλια έχει ανοίξει ο Αστερίξ με τον Οβελίξ.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Αφού άραξαν τα Ι.Χ, ποιοί είναι όλοι αυτοί κάθε πρωί και κάθε απόγευμα;

Tumblr of the Day
The Daily Things .

Ραδιόφωνο
Το διάστημα 7/3 με 12/6 και σύμφωνα με την έρευνα της Focus/Bari για λογαριασμό της ΑΕΜΑΡ, ο ΣΚΑΪ ήταν ως συνήθως πρώτος με ποσοστό 12,9%. Δεύτερος ο Ρυθμός με 8,4%, 7,5% είχε ο Μελωδία, από 7,4% οι Athens Dee Jay και Nova Σπορ FM, 7,2% o Derti.

Tweet: Add to Favorites
Όλοι οι λόγοι για τους οποίους θα πάμε να δούμε την Τετάρτη την Amy Winehouse.

Treasure Link
Το Comixology είναι ένα δώρο προς την ανθρωπότητα.

3η Κυριακή του Ιουνίου
Χρόνια μας πολλά. Χάλια το δώρο της Google . Ωραιότατο του SPORT 24 .

Φωτό της ημέρας
Το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου που θα φιλοξενήσει τους ομώνυμους Αγώνες του χρόνου. Δοκιμάσανε τα φώτα και δουλεύουν. Κάτι θα τους βρούμε όμως μέχρι τον Ιούλιο του 2012.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα