True Blood, Euroleague και Dubai

default image

Τα μεσάνυχτα κάνουν πρεμιέρα οι Βρικόλακες στο κανάλι του Αμαρουσίου. Η αμερικάνικη τηλεοπτική σειρά “True Blood” θα προβάλλεται Τρίτη με Παρασκευή

ΑΝΤ1
Τα μεσάνυχτα κάνουν πρεμιέρα οι Βρικόλακες στο κανάλι του Αμαρουσίου. Η αμερικάνικη τηλεοπτική σειρά “True Blood” θα προβάλλεται Τρίτη με Παρασκευή την ίδια πάντα ώρα. Η Άννα Πάκουιν (θυμάστε τη μικρή από τα “Μαθήματα Πιάνου”; αυτή είναι) πρωταγωνιστεί. Η σειρά είναι παραγωγή της HBO που φημίζεται για τις καλές επιλογές. Αν έχει δει κάποιος αυτή τη σειρά, περιμένουμε το σχόλιο του. Υπενθυμίζεται ότι την ίδια ώρα ο ΣΚΑΪ προβάλλει τη σειρά “Dexter”.

ΣΚΑΪ
Περικοπές ετοιμάζονται στο ιδιωτικό κανάλι. Πάντως διατήρησε τα δικαιώματα της Euroleague στο μπάσκετ, τα οποία θα μοιράζεται με τη NOVA. Περισσότερες λεπτομέρειες θα μάθουμε μετά την ανακοίνωση του σταθμού.

Γιγαντιαίες φωτογραφίες
44.88 gigapixels είναι η μεγαλύτερη φωτογραφία στον κόσμο. Απεικονίζει το Ντουμπάι και δημιουργός είναι ο Τζέραλντ Ντόνοβαν. Εδώ θα βρείτε τις μεγαλύτερες φωτογραφίες.

Οικονομικές εφημερίδες
Το Κεφάλαιο συνεργάζεται με το περιοδικό Forbes, η Αξία θα έχει στο πλευρό της από αυτό το Σάββατο (15/5) το Fortune.

“4″
Ομολογώ ότι είχα καιρό να παρακολουθήσω τη σειρά του MEGA. Δεν θα τη ξαναδώ. Χριστόφορε, είναι δυνατόν να “σκοτώνεις” την Κατερίνα Διδασκάλου;

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Ο Πρωταθλητής , το υπονοούμενο και η γλώσσα του Μίλκοβιτς.

Κ.Κ.Μοίρης
Τώρα πλέον γνωρίζουμε τα “100 πράγματα που θέλω να προλάβω να κάνω πριν (χτύπα ξύλο) πεθάνω”.

“Τρεις Σωματοφύλακες”
Όχι μία αλλά δύο 3D ταινίες, βασισμένες στο κλασικό έργο του Αλέξανδρου Δουμά, ετοιμάζονται στο Χόλιγουντ. Το καστ του Πολ Άντερσον φαίνεται πιο δυνατό με τον Κρίστοφ Βαλτς (Inglourious Basterds) να υποδύεται τον Καρδινάλιο Ρισελιέ και τη γυναίκα του σκηνοθέτη, Μίλα Γιόβοβιτς την Μυλαΐδη ντε Γουίντερ. Πάντως καλύτερος Ντ’Αρτανιάν από τον Έρολ Φλυν δεν θα υπάρξει.

Φωτό της ημέρας
Το ηφαίστειο Κιλαουέα “ξύπνησε” ξανά και η λάβα χύθηκε στις ακτές της πόλης Καλαπάνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα